post image

Maguire: Han har allt som krävs

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-13
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Harry Maguire säger att Marcus Rashford har alla attribut för att ha en lång karriär på en absoluta toppen. 

Marcus Rashford har verkligen tagit ett kliv denna säsong och tagit på sig rollen som utpräglad målskytt efter att Romelu Lukaku lämnade Manchester United för Inter i somras. Rashford gjorde två mål när United enkelt slog Norwich hemma på Old Trafford i lördags, i vad som var hans 200:e framträdande för klubben. I och med sin måldubbel har han nu gjort 14 ligamål för United denna säsong och ligger på andraplats i skytteligan tillsammans med Danny Ings och Pierre-Emmerick Aubameyang och Harry Maguire hoppas han fortsätter leverera under våren.
”Jag är glad för hans skull, att han nu börjat få in målen han förtjänar och förhoppningsvis har det inte slutat än. Han har några fler mål i sig innan säsongen är över. Jag minns ett av våra första träningspass med England och han utmärkte sig verkligen där – hans förmåga med bollen och hans teknik. Han har allt som krävs för en karriär på den högsta nivån.”
 
Källa: MEN

.
 

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

 1. Hade Rashford inte varit engelsman så hade han haft lika hög status som mbape o de andra. Tycker Rashford är den bästa i världen på sin position i sin generation. Han är blott 22 år gammal och gjort 200 matcher för United och gjort många matcher för landslaget, ska bli intressant och följa honom dem 10 åren framåt nu. Kan bara bli grymmare känns det som.

  6
  1
  1. Håller med om att Rashford är kanske den bästa 22 åriga vänsteranfallare i en tremannaanfall.
   Men det finns ett antal spelare som är några år äldre som fortfarande håller högre nivå, då tänker jag närmast på Mane och Hazard.
   Skulle Rashford fortsätta utvecklas, så blir förstaplatsen hans tids nog.

   4
   1

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen