post image

Maguire: En stor ära

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-18
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Harry Maguire säger att det är en stor ära att ha utsetts till Manchester Uniteds nästa permanenta kapten. 

När Antonio Valencia lämnade Manchester United i somras så tog Ashley Young över kaptensbindeln, men flera spelare har burit den under säsongen – bl.a Maguire, Rashford, De Gea och Lingard. I går blev det officiellt att Young lämnar United för spel i Inter och Solskjaer presenterade sin nya kapten under gårdagens presskonferens.
”Harry bär redan bindeln och kommer fortsätta bära den. Han har varit en ledare i gruppen. Jag har inte varit förvånad, men jag har varit imponerad över hans ledaregenskaper – så han kommer att fortsätta bära armbandet. Allt med honom vittnar om att han är en ledare. Han är en del av den skara som lett den här unga gruppen vi har – Ashley, David, Marcus och Harry har gjort det – och Harry kommer fortsätta bära armbandet” sa Solskjaer.

Och Harry Maguire själv tog till sina sociala medier för att förklara känslan inför det nya uppdraget:
"Det är en enorm ära att få bli kapten för den här prestigefulla klubben. Det är en fantastisk känsla för mig, men det hårda arbetet fortsätter och jag kommer fortsätta göra det bästa jag kan både på och utanför planen, för att hjälpa den här klubben nå framgångar."
 
Källa: MEN
 

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen