post image

Maguire: En mardrömsstart för oss

Skriven av: admin
Publicerad 2022-08-07
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Harry Maguire säger att dagens resultat och insats mot Brighton är att klassa som en mardrömsstart på nystarten. 

Manchester United fick i dag värsta tänkbara start på vad som skulle bli en positiv nystart under Erik ten Hag. Man gjorde en bedrövlig första halvlek hemma mot Brighton och låg under med 2-0 i halvtid. I andra halvlek var laget bättre och fick in en reducering, men det räckte inte. Förlust med 1-2 mot Brighton på Old Trafford i premiären är givetvis omskakande.

Harry Maguire pratade med MUTV efter slutsignalen och beskrev det som en ”mardrömsstart.”

"Nå, jag tycker faktiskt vi startade matchen ganska bra. Vi började påkopplat. Vi var laget som hade kontroll över matchen men vi släppte in det första målet, vilket slog oss tillbaka riktigt hårt. Vi slutade spela då. De fick mycket kontroll över matchen, så vi måste se till att inte bli nedslagna av ett baklängesmål så mycket som vi blev."

"Men vi måste också vara bättre med boll - vi gav bort bollen för mycket i första halvlek, speciellt efter första målet och vi gav dem uppmuntran att komma framåt och attackera. Det var en mardrömsstart att hamna i underläge med 2-0 innan halvtid. Resultatet är en besvikelse. Det var den värsta tänkbara starten att ligga under med 2-0 i halvtid på Old Trafford. Det är inte bra nog. Vi kämpade på och fick in en reducering. Vi hade chanser att kvittera, men det är en dålig start för oss."

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen