post image

Maguire: Döm mig om fem år

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-10
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Det är inte rätt tid för någon att individuellt glänsa i ett skadeskjutet och enormt formsvagt Manchester United, men Harry Maguire tror på en ljus framtid och säger att hans betydelse för United får utvärderas om fem sex år, snarare än nu. 

I en intervju med magazinet Inside United, säger Harry Maguire:
"Det handlar om långsiktighet, det är huvudsaken. Om jag varit lyckad här i klubben eller inte kan ni bedöma om fem eller sex år. Jag tror och jag känner mig väldigt säker på att om fem sex år så kommer jag vara framgångsrik här och vi kommer ha många många bra stunder tillsammans. Vi måste fortsätta bli bättre som lag, inte bara jag som individ. Jag känner att om vi som lag blir bättre så kommer jag också bli bättre."
I och med övergången från Leicester så blev Maguire den dyraste mittbacken genom tiderna, men prislappen är inget som tynger honom.
"Det stör mig inte alls. Det är något som jag inte kan påverka. Leicester ville behålla mig och de är i en väldigt bra position som klubb. Manchester United ville köpa mig och de nådde en överenskommelse. Det var antagligen en bra deal för båda parter och nu vill jag koncentrera mig på min fotboll."
Källa: Sky Sports

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen