post image

Maguire: Det har kostat oss många poäng

Skriven av: admin
Publicerad 2020-04-03
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Harry Maguire förklarar vad Manchester United tränade extra hårt på under vinterns träningsläger i Spanien. 

United har tagit stora kliv på kort tid under Ole Gunnar Solskjaer. Defensiven har sett allt bättre ut och nu är även offensiven på väg att verkligen ta form. Men allt börjar i försvaret brukar det heta. Även om defensiven ofta fungerat bra så har United varit svaga på fasta situationer under säsongen och Harry Maguire säger till United Review att man jobbade hårt på just det under vinterns träningsläger i Marbella.
”Vi måste fortsätta jobba på saker och bli bättre och bättre och jag tror ni sett framstegen den här säsongen. Som sagt – vi släpper inte in många chanser, men vi har varit dåliga på fasta situationer och det var något vi jobbade på under träningslägret i vintras för att försöka se till så vi inte släpper inte lätta mål på fasta situationer. För vi har förlorat många poäng på det sättet den här säsongen.”
Och Victor Lindelöf är nöjd med spelarna som flankerar honom och Maguire:
”Ja självklart försöker man alltid hjälpa sina lagkamrater och som enhet i försvaret försöker alla alltid att hjälpa varandra. Och jag tycker de gjort bra ifrån sig. Brandon (Williams) har tex varit briljant. Han har spelat mer till vänster så det är Harry som tagit hand om honom. Jag har spelat lite mer med Aaron (Wan-Bissaka) och han har varit väldigt bra sendan han kom hit. Det är väldigt bra att vi har de ytterbackarna vi har i vårt lag och som backlinje kan vi bara bli bättre och bättre.”

Källa: MEN
 

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen