post image

Maguire: Det är vår tuffaste motståndare

Skriven av: admin
Publicerad 2020-05-07
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Harry Maguire säger att det unga Manchester United måste fortsätta vara mentalt starka och bemästra sin tuffaste motståndare. 

United hade i höstas en riktigt tuff period där Solskjaers projekt inte såg ut att följa planen. Dock så visade man ibland tecken på styrka även under generellt dåliga perioder – speciellt i matcher mot topplagen i ligan. Men sedan årsskiftet har saker och ting verkligen tagit fart på allvar, i synnerhet sedan värvningen av Bruno Fernandes och United ser just nu inte ut att vara mer än ett par spetsvärvningar ifrån att faktiskt kunna utmana på allvar igen.
Harry Maguire säger i en intervju med The Evening Standard att laget är på rätt spår och att man måste se till att alltid bemästra den svåraste motståndare – sig själva.
”Som United-spelare så är nog vår tuffaste motståndare vi själva. Jag skulle nog säga att vi som lag svikit oss själva några gånger den här säsongen genom att vara för inkonsekventa både under hela matcher och i delar av matcher. Det har varit stunder i matcher då vi varit så bra och sedan kommit av oss lite och straffats för det. Så jag skulle säga att vi själva är våra tuffaste motståndare. Vi måste vara mentalt starka. Vi är en ung grupp, men det vill vi inte använda som ursäkt. Vi vill vara unga men spela moget. Och där har vi verkligen blivit bättre på sistone. Det är huvudsaken.”
”Jag har kommit till den här klubben för att jag vill vinna troféer. När jag tittar tillbaka på min tid i Manchester United så vill jag ha några troféer i mitt skåp. Jag är otroligt stolt över att följa i fotspåren av så många legendarer som varit kaptener över åren. Det är ett stort privilegie för mig, men jag kommer inte nöja mig med att bara vara kapten. Jag vill vinna troféer.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Hittills har Maguire bytt ner sig, då Leicester kommer med största sannolikhet spela i CL och United inte alls är säkert.
    Nyckelmatchen blir nog direkt i första matchen mot Spurs.

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen