post image

Maddisons transferhint

Skriven av: admin
Publicerad 2020-04-19
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

James Maddison hinter om att han planerar att stanna kvar i sin nuvarande klubb Leicester City. 

Manchester United har under vintern länkats stark med både James Maddison och Jack Grealish och klubben tros vilja värva någon av mittfältarna, inte båda. På sistone har dock rapporterna i media pekat mot att det är Grealish som toppar listan och nu tycks Maddison ge en hint om att han inte direkt är på väg bort från Leicester.
”Om jag tänker tillbaka fyra år i tiden så var jag på lån i Aberdeen från Norwich och nu spelar jag varenda vecka i Premier League och det är allt jag alltid velat göra. Ibland kan saker (som den rådande situationen) verkligen få en att reflektera och känna stolthet över vad man gjort och att jag tagit mig till den här nivån. Och jag ser ju framåt nu. Det är inte idealiskt, men det här ger oss tid att reflektera över vad som hänt. Normalt kan man bara blicka framåt mot nästa match.”
”För mig har det varit två väldigt händelserika år och jag har älskat varenda sekund. Jag känner mig verkligen hemma här i Leicester. Jag känner mig redan som en del av interiören och jag älskar att vara här. Jag älskar grabbarna, jag älskar fansen och vi har en fantastisk manager. Så jag är väldig väldigt lycklig här.”

Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen