post image

M.E.N: Werner vore den perfekta värvningen

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-10
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Manchester United är på anfallsjakt för att addera i målproduktionen och Manchester Evening News har identifierat vad de anser vore den perfekta värvningen för den just nu livlösa offensiven i klubben.

Offensiven i United är kaos. Det finns ingen utpräglad målskytt som bevisat sig under tidigare säsonger och de halvdana lösningar som är tänkta att bära målproduktionen, har inte gjort det - pga av   skador och dålig form.
United förväntas köpa en anfallare så fort man har möjlighet att få "den rätta" och vem det är låter vi vara osagt och och det blir i januari återstår att se. En av namnen som länkas med United är RB Leipzigs tyske anfallare Timo Werner och enligt Manchester Evening News vore han den perfekta värvningen för United.
23-åringen stod förra säsongen för sex assist och 19 mål för Leipzig och har inlett säsongen med en ass och sju mål på tio framträdanden. Men det är inte bara hans mål som skulle tillföra värde, skriver tidningen. Werner började karriären som winger i Stuttgart innan han kom till Leipzig och flyttade in i en central roll i anfallet. Från tiden som winger har han tagit med sig vissa dribllingsskills och statistiken visar på att han gör detta med mycket större framgång än tex Marcus Rashford. Trots att han spelar som center forward är dribblingsstatistiken snarare att jämföra med Daniel James statistik.
Werner är även mycket snabb och även en viktig del av Leipzigs energiska presspel - något som Solskjaer också vill implementera i Uniteds spel.
Werner är även glad i skott och är ett ständigt hot runt och i boxen. Denna säsong har han 3.6 skott per 90 minuter och 54% i träffsäkerhet.
Vill ni se Timo Wener i United?
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen