post image

M.E.N: Vindarna har vänt på transfermarknaden

Skriven av: admin
Publicerad 2020-04-03
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Manchester Evening News menar på att Manchester United börjar få tillbaka sin dragningskraft på transfermarknaden. 

Förra sommaren var United ingen attraktiv destination. Klubben hade vacklat i många år och aldrig gjort några direkta framsteg och månaderna innan transferfönstret präglades av extremt dålig form av ett lag lett av en oerfaren manager utan meriter. Man värvade Daniel James och Aaron Wan-Bissaka – två väldigt bra spelare och i slutändan fick man även Harry Maguire – som redan då hade rykte om sig att vara en av ligans bästa mittbackar. Så det var ju inget dåligt fönster..
..Men man länkades aldrig med de riktigt stora namnen. Inte ens media ansåg att United hade en chans på de hetaste spelarna. Helt enkelt för att det fanns en uppsjö klubbar som var mer attraktiva. Och Uniteds dåliga form fortsatte in långt in på hösten och vintern. Men i januarifönstret så såg United till att ro Bruno Fernandes i hamn och det förändrade allt. Innan coronautbrottet så var United obesegrade i elva matcher, hade ett starkt momentum och såg imponerande ut på många plan – mycket tack vare portugisen och sättet som han lyft hela laget. Och känslan är den att om United gör ett starkt fönster och får in två – tre spetsvärvningar och lite bredd, då ska man kunna konkurrera om de tunga titlarna igen. Något som kändes väldigt avlägset för bara några månader sedan, men som plötsligt känns helt realistiskt.
Inför sommaren så länkas United med spelare som Harry Kane, Jadon Sancho, Jack Grealish och Matthijs De Ligt och Manchester Evening News lyfter idag en viktig poäng i en artikel – bara det faktum att United nu igen länkas med de bästa spelarna visar på att klubben börjar återfå sitt rykte och att Solskjaers arbete går i rätt riktning.
Att United skulle lyckas värva Kane får ändå ses som osannolikt med tanke på hans kontraktslängd och Spurs ovilja att sälja honom till en rival, men bara det faktum att man nämns som en destination är positivt skriver M.E.N.
De Ligt var länkad med United förra sommaren, men känslan var väl alltid att United aldrig hade någon chans mot Barcelona och Juventus i det racet. Holländaren har dock haft ett svårt första år i Turin och det ryktas om att han kan vara på väg bort redan nu i sommar. Och United nämns som en destination. Och det känns inte omöjligt. Förutom att Mino Raiola kan vara ett hinder.
Sancho och Grealish är däremot mer sannolika värvningar och många rapporter vittnar om att United leder racet om båda spelarna. Och det vore ingen dålig duo att stärka den befintliga truppen med.
Så, vindarna har vänt. United länkas inte längre med spelare som Sean Longstaff och Callum Wilson. Ordningen är återställd.
 

Källa: MEN
 

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen