post image

M.E.N: Vad Henderson vill ha av United

Skriven av: admin
Publicerad 2020-06-23
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt Manchester Evening News så är Dean Henderson bara intresserad av att committa till Manchester United om han garanteras posten som förstamålvakt. 

David De Gea tycks allt mer konsekvent begå misstag. Som Gary Neville uttryckte det. ”Det är mer än bara en formsvacka.”
Samtidigt gör Dean Henderson väldigt bra ifrån sig i Sheffield United, dit han är utlånad för andra säsongen i rad. Han är den målvakt i Premier League (tillsammans med Nick Pope) som hållit flest nollor och många vill se Henderson snart få chansen i United. Men 23-åringens fina framträdanden har väckt andra intressenter till liv – t.ex så ryktas Chelsea vilja signa honom och enligt M.E.N är även Jose Mourinho intresserad av att ta honom till Tottenham.
Henderson har kontrakt med United till 2022 (och United har option på ytterligare ett år). M.E.N skriver att United är redo att erbjuda Henderson ett nytt förbättrat kontrakt, men han är bara intresserad av att committa till United om han får garantier om förstamålvaktsposten. Henderson kom till United som 14-åring och han vill undvika att hamna i samma situation som f.d akademimålvakten Sam Johnson, som konsekvent lånades ut till dess att han såldes vid 25 års ålder.
Regelbunden speltid nästa säsong är nu ännu viktigare för Henderson i och med att EM sköts upp ett år. Henderson har tidigare kallats till landslaget, men ännu inte fått någon landskamp och han sägs vara hoppfull om att kunna peta den inte allt för självklara Jordan Pickford lagom till turneringen.

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

6 KOMMENTARER

 1. Ett år till i Sheffield där han förhoppningsvis få spela i Europa skulle göra han gott, 90 minuter gånger 50 matcher är det han behöver.
  Sen tycker jag det är dags för han i ett United utan De Gea.
  Sant att De Gea är inte lika bra längre men jag tycker inte vi ska byta ut den centrala punkten ännu när vi behöver byta på andra positioner, och byten som är väldigt högre prioriterade.
  Henderson skulle må bra av att starta i ett någolunda ”klart” United 21/22.

  0
  0
  1. Troll,
   Vad får dig att tro att United blir ”klart”?
   Om United missar CL och kanske också EL till nästa säsong, kommer Oles aktier att minska snabbt. Skulle United sedan också börja nästa säsong knackigt, får han sparken lagom till Kalle och hans vänner.
   Så januari 2021 har United en ny manager. Vem skulle vara din favorit?

   0
   0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen