post image

M.E.N: Uniteds transferplaner efter Sancho (och Varane)

Skriven av: admin
Publicerad 2021-07-20
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Manchester Evening News skriver att Manchester United siktar på två stora värvningar till efter Jadon Sancho. 

Jadon Sancho förväntas när som helst presenteras som Manchester United-spelare och Raphael Varane tycks vara på god väg in från Real Madrid efter att en rad rapporter vittnat om att affären är nära att gå i lås.

Manchester Evening News skriver att United siktar på att göra två stora värvningar till efter Sancho. Den ena lär av allt att döma vara Raphael Varane och efter fransmannen alltså ännu en tung värvning. Kieran Trippier är ett namn som länkats starkt med United och enligt M.E.N är engelsmannen hoppfull om att få igenom övergången till Old Trafford.

M.E.N skriver även att United är öppna för att signa en defensiv mittfältare. Declan Rice är troligen en spelare som toppar önskelistan, men West Ham känner sig säkra på att man kommer lyckas behålla honom. Eduardo Camavinga är en annan spelare som United länkats med och som man enligt M.E.N överväger, men tidningen skriver att tidigare rapporter om att en värvning av 18-åringen är nära var något överdrivna.

Enligt tidningen är United även öppna för signa ännu en mittback, efter och om man säkrar Raphael Varane.

Gällande försäljningar skriver M.E.N att det troliga är att dessa sker senare under fönstret eftersom Solskjaer vill ha en trupp under försäsongen, då många ordinarie spelare fortfarande har semester.

Läs mer i Manchester Evening News. 

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen