post image

M.E.N: Uniteds starkaste elva om man signar De Jong och Sesko

Skriven av: admin
Publicerad 2022-08-04
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Manchester Evening News skapar vad man menar skulle vara United starkaste elva - i alla fall i början av säsongen - om man värvar Frenkie de Jong och Benjamin Sesko. 

United imponerade under de första matcherna av försäsongen. En anfallslinje bestående av Rashford, Martial och Sancho såg pånyttfödd och spännande ut. Men United har väldigt få alternativ i offensiven och om man inte löser det så kommer det onekligen bli ett stort problem under säsongen.

Man jobbar på att ta den unge anfallstalangen Benjamin Sesko till United. Men också Chelsea sitter i samtal med spelaren. Man jobbar också stenhårt på att ro Frenkie de Jong-affären i hamn. Men också där sägs Chelsea vara en seriös konkurrent om hans signatur, om han lämnar Barcelona.

Att Martial skulle leda anfallslinjen den här säsongen kunde inte många tro på förhand. Fransmannen har varit konsekvent inkonsekvent sedan han kom till United sommaren 2015 och under vintern hade han ett mycket misslyckat lån i Sevilla. I våras såg hans chanser ut att vara förbrukade en gång för alla. Men det tycks onekligen vara så att det är just Martial som kommer ta plats centralt i anfallet i helgen mot Brighton - och Manchester Evening News menar att Erik ten Hag kanske till och med skulle föredra ett mer dynamiskt alternativ som Martial, även om Ronaldo skulle bli kvar och jobba sig i form.

Men om man signar Sesko då. Jo, Manchester Evening News Daniel Murphy menar att han ändå hellre sett Martial, då Sesko troligen är för ung och oerfaren för att vara en regelbunden startspelare till en början. Murphy tror det snarare blir en inhopparroll för 19-åringen.

Och Fred är placerad på mittfältet ihop med De Jong och Bruno. På vänsterbacken går Shaw före Malacia och Martinez tar plats bredvid Maguire, istället för Lindelöf eller Varane.

Hur hade ni formerat elvan utifrån den befintliga truppen plus De Jong och Sesko?

 

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen