post image

M.E.N: Uniteds starkaste elva med Cody Gakpo i laget

Skriven av: admin
Publicerad 2022-11-29
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Manchester Evening News illustrerar vad man anser är Manchester Uniteds starkaste lag med Cody Gakpo i startelvan. 

United kommer högst sannolikt bege sig ut på transfermarknaden i januari, för att signa en ersättare till Cristiano Ronaldo och den spelare man länkats starkast med är Cody Gakpo. Holländaren har gjort stor succé för PSV under hösten och han glänser just nu för Holland i VM, med två mål på två matcher.

Problemet är väl att han primärt är en spelare för vänsterkanten. Det är där han är som bäst, även om han kan hantera andra positioner i anfallslinjen. Och vänsterkanten är som bekant en position med god täckning - inte minst sedan Alejandro Garnachos genombrott. Men Ten Hag gillar dynamiska spelare som kan användas på olika positioner och Gakpo hade onekligen spetsat Uniteds offensiv.

Så hur hade Ten Hag kunnat ställa upp om man signar Gakpo i januari. Manchester Evening News har skapat vad man anser är den starkaste starkelvan United kan mönstra, med Gakpo i laget.

 

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Eftersom Rashford inte är en spelare som vänder in för att skjuta mot bortre hörnet, så skulle han lika gärna kunna omskolas till central anfallare men då bör man också diskutera om inte någon annan (som köpes) än mer lämpad för den positionen.

    Med Gakpo central så kommer de två, Rashford och han, att byta positioner ofta. Antony kommer fortfarande bara vara högerkant.

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen