post image

M.E.N: Uniteds ställning efter Sportings nya krav

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-18
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Manchester Evening News rapporterar om Manchester Uniteds rådande ställning gällande Bruno Fernandes efter nya krav från Sporting Lissabon. 

Affären som skulle ta Fernandes till United ansågs igår vara nära, men i dag har flera trovärdiga medier rapporterat att klubbarna fortfarande inte är överens om värderingen och att United kan lämna affären om Sporting inte sänker sitt pris. Enligt Manchester Evening News så ska Sporting plötsligt denna vecka höjt sitt pris utan någon rimlig förklaring och vill nu ha £68,2 miljoner. Och enligt tidningen uppger en källa nära affären att klubbarna inte är i närheten av att vara överens.
I somras så erbjöd Tottenham 45 miljoner euro (£38 m) för Fernandes – ett bud som Sporting nobbade och enligt M.E.N så har United erbjudit Sporting en liknande summa.

M.E.N skriver att United är försiktiga med att betala "överpriser" då man är oroade över hur det kan komma att påverka klubbens sommarfönster. United anser att Fernandes-affären kan sätta ribban för hur andra klubbar värderar spelare i förhandlingar med United och att priserna kan stiga på andra transfermål om man går med på Sportings krav.
Förhandlingar kommer dock fortsätta och M.E.N skriver att en källa nära affären insisterar på att affären inte är död och att det fortfarande finns en ambition att transfern ska kunna ske innan den 31 januari.
Källa: M.E.N

Kommentarer till artikeln

12 KOMMENTARER

 1. Det är väl upp till spelaren själv också vad han vill – och hur mkt han verkligen vill flytta! Herrera t.ex, köpte sig loss själv från Bilbao det som inte United var villiga att lägga ut som fattades.
  Fortsättning följer uppenbarligen.

  25
  2
   1. Det är ändå ett företag som är beroende av positiva siffror.
    Sen tror jag det ligger sanning i det som skrivs i artikeln, men man har tagit det ur sin kontext och gjort som att de låter att det har hänt idag. Bara för att det säljer.
    Detta har säkert hänt någon gång under förhandlingen ja.
    Men lugn, han är klar!
    Han presenteras på Måndag

    0
    1
 2. Det är bara hosta upp pengarna de begär. Att det skulle påverka sommar fönstret är bara bullshit. Vi är redan där, spelarna vill inte till vår klubb längre än annat för pengarna. Tiden är förbi när spelare hade oss som första val. Det enda vi kan locka med nu är pengarna…

  1
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen