post image

M.E.N: United på väg att lösa sin problemposition efter 12 år

Skriven av: admin
Publicerad 2021-05-13
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Liam Wood på Manchester Evening News skriver idag en krönika om Manchester Uniteds behov av världsklass på högerflanken. 

United har under många år kämpat med att hitta en högerwinger som man konsekvent kan förlita sig på. Förra sommaren jagade man Jadon Sancho, men lyckades då aldrig enas med Dortmund om prislappen. I år däremot, tros förutsättningarna vara bättre och en flytt tycks nu kunna bli verklighet.

Manchester Evening News skrev igår att Sancho pushar för en transfer från Dortmund samtidigt som United är intresserade och Sky Germany skrev att United vill säkra 21-åringens signatur innan sommarens EM-slutspel inleds.

I dag skriver Liam Wood i Manchester Evening News en text om Uniteds jakt på Sancho och att om man skulle ro affären i hamn skulle man lösa ett problem man tampats med under 12 års tid. Många spelare har försökt fylla rollen under det senaste decenniet , men ingen har riktigt lyckats. Sancho däremot, med sina 48 mål och 62 assist på 134 matcher för Dortmund kan bli spelaren som med framgång äger högerflanken i Manchester United under många år framöver.

Läs texten i Manchester Evening News. 

Källa: MEN

Bild: Bildbyrån

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen