post image

M.E.N: United överväger mittfältslån

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-15
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt en exclusive I Manchester Evening News så överväger Manchester United att låna in en mittfältare mellan nu och slutet av säsongen. 

Manchester Evening News skriver att United tvingats agera pga av skadorna på Paul Pogba och Scott McTominay och att man som en temporär lösning överväger att låna in en mittfältare till slutet av säsongen. Tidningen skriver att man tittar på spelare i de stora europeiska ligorna snarare än engelska alternativ och att man fokuserar på spelare som inte får mycket speltid i sina befintliga klubbar.
Enligt rapporten har man identifierat Atletico Madrids defensiva mittfältare Marcos Llorente som ett perfekt alternativ. 24-åringen kom till Atletico från Real Madrid för £35 miljoner i somras, men är bakom Saul Niguez, Thomas Teye, Koke och Hector Herrera i hackordningen.
Solskjaer indikerade under gårdagens presskonferens att man vill ha in två nyförvärv under januarifönstret och ett av dessa är med säkerhet Bruno Fernandes från Sporting Lissabon, även om Solskjaer inte bekräftat detta.
Källa: MEN

.
 

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen