post image

M.E.N: United överväger att sparka Solskjaer innan nästa match

Skriven av: admin
Publicerad 2021-10-25
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Manchester Evening News skriver ikväll att Manchester Uniteds styrelse överväger att ge Ole Gunnar Solskjaer sparken innan lördagens match mot Tottenham. 

Det här skulle bli säsongen då United under Solskjaers ledning tog klivet till nästa nivå och utmanade på allvar. Efter att ha kommit närmare och närmare pokaler under de senaste åren så gick United in med stor optimism till årets säsong, boostade av världsklassvärvningarna av Jadon Sancho, Raphael Varane och Cristiano Ronaldo. Men allt har gått fel under hösten.

United har inte övertygat sedan öppningsmatchen mot Leeds och trots man har fått med sig vissa resultat så har det ofta varit utan att imponera och med sena mål signerade Cristiano Ronaldo. Laget har nu fem förluster på sina nio senaste matcher och man har inte vunnit i ligan på fyra omgångar. Och gårdagens stjärnsmäll mot ärkerivalen var den största på Old Trafford mot Liverpool någonsin – ett symbolvärde som inte ska underskattas i sammanhanget.

United belönade Solskjaer med ett nytt långtidskontrakt så sent som i somras och man har konsekvent försökt skapa den där"Unitedmiljön" inom klubben med f.d spelare som Michael Carrick och Darren Fletcher på nyckelpositioner. Ledningen har många gånger offentligt gett sitt stöd för Solskjaer, men nu kan hans tid i United vara på väg mot sitt slut.

Enligt Manchester Evening News så överväger styrelsen på allvar att ge Solskjaer sparken redan innan lördagens match mot Tottenham.

Tidningen skriver att United inte återkommit när de kontaktat dem för en kommentar om Solskjaers position.

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

4 KOMMENTARER

  1. Conte verkar vara instabil från tid till annan. Dessutom bråkstake.
   OGS har varit svag på plan, men jag har alltid varit stolt när han företräder föreningen, presskonferenser m m.
   Ajax-tränaren eller nån yngre tysk, kanske.

   5
   3
 1. Ole måste bort så är det bara. Finns inget annat. Man får ju lite Mou vibbar av Conte, är också kluven till vem som ska plockas in.. Ajax tränaren verkar oerhört spännande. Zidane kanske? Vet inte det blir svårt, men somsagt Ole måste bort bara

  2
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen