post image

M.E.N: United kan tvingas tänka om efter Pellistris framträdande

Skriven av: admin
Publicerad 2021-07-19
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt Manchester Evening News kan Manchester United stå inför en knepigt beslut. 

Högerkanten har varit problematisk under många år i Manchester United, men som det ser ut nu så har man en hel rad starka eller bra alternativ på positionen. Jadon Sancho är inhandlad för £73 miljoner från Borussia Dortmund och han är väl framförallt tänkt att ta högerkanten, även om han kan hålla till till vänster också.

Mason Greenwood spelade på positionen förra säsongen och hade framgångar under andra halvan. Man fick in Amad Diallo i januari, i en affär som kan uppgå till hela £37 miljoner och man köpte Facundo Pellistri under deadline day i fjol, för £9 miljoner från Penarol.

Pellistri tillbringade förra säsongen på lån i Alaves, men igår gjorde han ett piggt inhopp då United mötte Derby på försäsongen där han gjorde ett fint mål och visade prov på fin teknik.

Den andra talangen, Amad Diallo är just nu med Elfenbenskusten vid OS så honom fick vi inte se igår. Men vi fick bekanta oss med honom vid ett par tillfällen under förra säsongen då han bl.a kom in och gjorde mål mot Milan i Europa League. Det troliga är att någon av Pellistri och Amad lånas ut under denna säsong och hittills har det nog pekat mot att det skulle vara Pellistri, men Manchester Evening News anser att Pellistri är den av de två som visat mest och som kanske kan vara en större tillgång för A-laget än Amad i detta nu. Så enligt tidningen har United ett svårt beslut att fatta där.

Vem tycker ni ska lånas ut - Amad eller Pellistri?

Läs mer I Manchester Evening News. 

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Spelar ingen roll vem som lånas ut! Det viktigaste är att Ole från första matchen involverar våra unga talanger i matcherna så var och en kan växa in. Det håller inte i längden att låta alla unga spelare få chansen först mot slutet när ligan är avgjord.

    1
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen