post image

M.E.N: United bevakar Timo Werner

Skriven av: admin
Publicerad 2020-05-01
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt Manchester Evening News så använder Manchester United dataanalyser i sin anfallsjakt. 

Manchester Evening News skriver att United använder dataanalyser för att fokusera och optimera sitt arbete på transfermarknaden. Enligt tidningen gör man det dock endast i arbetet med att identifiera den perfekta anfallsvärvningen, då man redan sedan länge bestämt vilka transfermål man har för högerkanten och centrala mittfältet – Jadon Sancho och Jack Grealish.
Enligt tidningen är Timo Werner – som länkats starkt med Liverpool – en av de anfallare som Manchester United bevakar. Och man överväger även huruvida man ska göra Odion Ighalos lån till en permanent övergång. Man har ännu inte beslutat om vilken anfallare man vill satsa på att få in, men arbetet fortsätter trots pandemin även om rutinerna givetvis måste anpassas, skriver M.E.N.
Ed Woodward har förvisso höjt ett varningens finger och sagt att det inte kommer bli ”business as usual” i sommar, men i sitt senaste uttalande om transfermarknaden sa han att United kommer vara starka och konkurrenskraftiga när fönstret väl öppnar och att man på ett engagerat vis kommer stötta Solskjaer i det fortsatta bygget av United.
”Det är alltid en prio för oss att stärka vårt lag och att bygga vidare på vad Ole väldigt tydligt är på väg mot – att ta oss tillbaka till toppen. Men vi måste ha klarhet i vad framtiden håller. Vad kommer hända med resten av säsongen? Hur påverkas nästa säsong? Hur påverkas TV-rättigheterna, sponsaffärer? Inhemska cuper?”
”Det är inte nödvändigtvis ”business as usual” den här sommaren. Det känns något opassande att se spekulation om transfers för hundratals miljoner under dessa omständigheter. Det är en stor diskrepens mellan dessa historier och den ekonomiska verklighet som klubbar generellt står inför.”
”Det är såklart så att vi har turen att vara i en stark ekonomisk position jämfört med många klubbar, men vi är inte immuna mot den finansiella inverkan som viruset har. Jag skulle säga att när vi väl kan se en väg igenom krisen och börjar närma oss något normalt så kommer vi självklart att fortfarande vara starkt konkurrenskraftiga på transfermarknaden. Som jag sagt tidigare många gånger så är vi committade att backa Ole att vinna troféer. Det är vårt huvudsakliga mål som klubb” sa Woodward under vid ett fan-forum i förra veckan.

Källa. MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

 1. Lite lustigt detta.
  Werner ska ju vara mer eller mindre klar för Liverpool likaväl som Sancho ska vara klar för United. Detta enligt en någorlunda enig press.
  Men ändå löser man att Klopp (som har bra kontakt med sin förra klubb, Dortmund) pratar med Sanchos agent att Liverpool och han som tränare skulle vara bästa lösningen för Sancho och Sanchos utveckling.
  I samma media ska sedan Werner bestämt sig för Liverpool just för att han vill bli tränad av Klopp.
  Ska jag vara helt ärlig, har jag aldrig hört någon icke-United spelare säga att jag vill spela för United för att bli tränad av Ole.

  0
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen