post image

M.E.N: Trolig elva till Sheffield United

Skriven av: admin
Publicerad 2020-06-22
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Här är startelvan som Manchester United sannolikt kommer mönstra på onsdag kväll, enligt Manchester Evening News. 

United lärde sig ett par saker i matchen mot Tottenham. En av de sakerna var att Bruno Fernandes och Paul Pogba leker bra ihop och enligt Manchester Evening News så förväntas de starta ihop på onsdag kväll, då Sheffield United gästar Old Trafford.
Här är startelvan som tidningen tippar till matchen.
De Gea,
Aaron Wan-Bissaka, Victor Lindelöf, Harry Maguire, Luke Shaw
Paul Pogba, Scott McTominay
Mason Greenwood, Bruno Fernandes, Marcus Rashford
Anthony Martial
 
Några invändningar?

Källa. MEN

Kommentarer till artikeln

11 KOMMENTARER

  1. Egentligen är ju Martial en ytter, det ser man på varje anfall. United hade behövt en äkta 9:a och Ighalo är ju den spelaren. Bästa hade varit om man flyttat tillbaka Martial till sin plats, Bruno 10:a, Rashy på höger och tills vidare Ighalo/Greenwood som striker. Greenwood hör inte hemma ute på en kant, han är en renodlad målskytt.

   0
   0
   1. Jag håller ju med om att Igahlo ska starta över Martial. Rashy har spelat en del matcher ute till höger och inte alls levererat samma resultat som från vänster/centralt så nej tack till det däremot. Och vad säger att Greenwood som renodlad målskytt inte kan hålla till ute på kant? Cr, Messi, salah, mane, auba för att göra listan kort har gjort merparten av sina mål därifrån.

    0
    0
    1. Jag säger inte att Greenwood inte skulle kunna spela högerytter men jag tycker inte han ska vara så långt ute på kanten och särskilt inte slå inlägg, vilket yttrar gör ofta och mycket. Direkt när han får bollen brukar han titta upp mot målvakten, måste han så driver han runt sin försvarare annars vill han avsluta så fort som möjligt. Gärna driva in mot mitten för att kunna lägga den vid förstastolpen. Som striker så hade han kunnat utveckla mer målskytt än forward-stil. MEN(!) jag ser Greenwood som en spelare vi måste ta hand om men inte kan spela varje match. Det behövs en redan färdig produkt. Beroende på match så ser jag dock gärna honom som högerytter, då alla våra offensiva roterar platser friskt.

     0
     0
 1. Varför ska Scott få spela och inte Matic som ändå var riktigt bra medan pogba och Scott var skadade?? Scott är så jävla hypad. Som bäst kommer han att komma upp till Fletcher nivå och inte mer än så. Vi behöver någon som är bättre i passningsspelet mot lag som kommer parkera bussen mot oss.
  Matic skulle ha startat mot spurs. Börjar bli trött på att Ole ständigt ska favorisera brittiska spelare. Det är av den anledningen Lukaku lämnade.
  Ole kommer överleva denna säsong pga corona, men tror han ryker nästa säsong och då kommer vi börja byggandet på nytt ”igen”. Vi kan vara något att räkna med år 2024

  0
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen