post image

M.E.N: Ten Hags transferplan – fyra nyckelvärvningar nästa år

Skriven av: admin
Publicerad 2023-09-13
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Manchester Evening News skriver att Manchester United redan vet vilka värvningar man vill göra nästa år. 

Sommarfönstret har precis stängt, men Manchester Evening News skriver att United redan har siktet inställt på fyra nyckelvärvningar nästa sommar. Enligt tidningen vill man förstärka laget med en ny högerback, en mittback, en central mittfältare och en anfallare.

Bayer Leverkusen-duon Jeremie Frimpong (högerback) och Edmond Tapsoba (mittback) länkades med United i somras och kan bli föremål för intresse nästa år. Man har lånat in Sofyan Amrabat från Fiorentina och har en option om permanent köp nästa sommar – huruvida den nyttjas eller ej får marockanens insats under säsongen avgöra.

M.E.N skriver också att United bevakar Brightons anfallstalang Evan Ferguson. Man har i dagsläget bara Rasmus Hojlund och den ständigt skadade Anthony Martial som backup. Fransmannen har onekligen gjort sitt i United och man behöver ett mer pålitligt alternativ på positionen.

Och hur det blir det med högerkanten?. Mason Greenwood kommer inte spela för United igen (eller?). Så är det i alla fall sagt. Men istället för att säljas så lånades han ut till Getafe och kommer att återvända till United nästa år. Om han då kommer att säljas eller om United då kommer försöka smyga in honom i truppen när stormen lagt sig, återstår att se.

Jadon Sanchos framtid är oklar. Efter det offentliga bråket med Erik ten Hag i kombination med att han konsekvent underpresterat i två års tid gör att hans framtid i klubben för bedömas vara osäker. Och Antony, som United betalade 100 miljoner euro för sommaren 2022 står nu anklagad för misshandel av tre olika kvinnor och har fullt upp med att försöka bevisa sin oskuld i fallet.

United lät i söndags meddela att Antony kommer bli kvar i Brasilien för att fokusera på utredningen kring anklagelserna och att han kommer att återvända "senare" till Carrington.

Alternativen på högerkanten inför matchen mot Brighton är Facundo Pellistri, möjligen Mason Mount om han är skadefri eller Bruno Fernandes. Och kanske Sancho, beroende på hur Erik ten Hag väljer att hantera och eventuellt diciplinera honom för hans utspel på sociala medier. Sancho tog under tisdagen bort sin post från sina sociala plattformar. Den hade då suttit pinnad högst upp i hans flöde sedan dagen då United spelade mot Arsenal.

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen