post image

M.E.N: Stor risk att det inte värvas någon

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-31
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt Manchester Evening News så finns det en stor risk att Manchester United inte hämtar in någon ny spelare under januarifönstret. 

Erling Braut Håland var Manchester Uniteds primära transfermål för januarifönstret, men han valde Borussia Dortmund och United behöver nu fokusera på något av backup-alternativen. Vilka det nu är. Enligt Manchester Evening News så har högt uppsatta källor inom United sagt till dem att Solskjaer vore nöjd med andrahandsval, men att det också finns en stor risk att United inte signar någon under januarifönstret.
Efter Uniteds seger mot Burnley i helgen (dvs innan Håland blev klar för Dortmund), sa Solskjaer.

"Jag är alltid optimist. Jag är optimistisk om att vi kan hålla spelare friska och om de rätta spelarna finns tillgängliga så har vi resurserna och jag har uppbackning från styrelsen. Men det handlar också om att få in de rätta spelarna."
"Det måste det vara. Det är ingen idé att bara plötsligt hämta in någon för tre fyra månader om det kan störa en bra känsla och kemi i gruppen. För kemin är väldigt bra i gruppen. Det måste vara den rätta typen och det måste vara en bra långsiktiga investering också."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Om du har uppbackning ta in Grealsih då , 10 ggr bättre än lingard som får chans på chans gjort 0 mål i ett lag som utd på ett år .. kontra grealish tex.
    Varför i helvete envisas att spela med lingard och shaw , williams hade inte gjort det sämre idag .
    Om utd ska komma 4a så måste det köpas in … annars byebye Cl återigen.

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen