post image

M.E.N: Spelarna börjar tappa förtroendet för Solskjaer

Skriven av: admin
Publicerad 2021-10-25
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt Manchester Evening News börjar nu spelarna ifrågasätta Ole Gunnar Solskjaers beslut. 

Ole Gunnar Solskjaer är under enorm press efter gårdagens förening på Old Trafford och det ryktas allt mer om att hans dagar snart kan vara räknade som manager för Manchester United. Norrmannen har alltid haft spelarna på sin sida och det har aldrig förekommit rapporter om han han ”tappat omklädningsrummet” men Manchester Evening News menar nu att spelarna börjar bli allt mer förvånade över Solskjaers beslut gällande laguttagningar. Och att många ställde sig frågande till varför Solskjaer valde att mönstra samma startelva mot Liverpool som han gjorde mot Atalanta i förra veckan.

Tidningen skriver att några av spelarna också är förvånade över att Jesse Lingard inte får mer speltid. Lingard imponerade stort under sin lån i West Ham och trots att han gjort två mål på bara ett fåtal inhopp under hösten så har han inte fått chansen från start i ligan sedan i nyårsdagen 2020.

 

Tidningen menar att omklädningsrummets tvivel började få fäste redan när Solskjaer valde att starta Daniel James i två av de tre första matcherna på säsongen. Tex så startade han mot Wolves, bara två dagar innan han sedan såldes till Leeds. Spelargruppen sägs också vara imponerade över Donny van de Beeks inställning och insatser under träningarna, men trots det så har Solskjaer bara gett holländaren ett inhopp i ligan under hösten.

Enligt M.E.N så har Manchester United inte svarat när man kontaktat dem om en kommentar gällande klubbens ställning kring Solskjaers position.

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen