post image

M.E.N: Sex anfallare United kan signa

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-30
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Manchester Evening News listar sex anfallare som Manchester United kan signa/låna innan deadline day. 

United förväntas närsomhelst presentera värnvingen av Bruno Fernandes, men man jobbar även på att få in en anfallare – sannolikt på lån – innan transferfönstret stänger. Manchester Evening News listar sex anfallare som kan finnas tillgängliga och som kan vara alternativ för United.
Diego Costa
Costa har fått begränsat med speltid i Atletico Madrid under säsongen. Just nu är han skadad, men Edinson Cavani förväntas värvas av Atletico och kan öppna för en januariflytt för Costa.
Alfredo Morelos
Den 23-årige Rangers-anfallaren har gjort 28 mål på 36 matcher i år, men ett lån är inte en trolig variant. Om han lämnar Rangers så är det för en permanent flytt, skriver MEN.

Luka Jovic
Den serbiske landslagsmannen har haft svårt med formen sedan sin sommarflytt till Real Madrid och kanske skulle kunna hitta självförtroendet på lån. Ett bra alternativ för United, om Zidane går med på att försvaga truppen inför den hektiska våren med La Lig och  Champions League.
Salomon Rondon
30-åringen har erfarenhet från Premier League med Newcastle och West Brom. Just nu är han utlånad till Dalian Pro i den kinesiska ligan, men där är det just nu spelstopp till följd av coronavirusets spridning.
Graziano Pelle
34-åringen gjorde bra ifrån sig under tiden i Southampton. Han håller numera till i Shandong Lueng och händelseutvecklingen i Kina kan möjligen öppna för en flytt för Pelle, skriver MEN.
Oliver Giroud
Enligt MEN det bästa alternativet på listan. Fransmannen är en habil Premier League-spelare med stor erfarenhet. I dagsläget får han inte mycket speltid i Chelsea och kan vara ett alternativ för United att utforska.
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

4 KOMMENTARER

  1. Av dessa så verkar Jovic vara väldigt intressant. Tror inte Costa går tillbaka till PL eftersom han verkade inte trivas i ligan från början. Vet inte ens om man vill ha honom i United om han så gick gratis. Lite för mycket fokus på andra faktorer än vad som händer på planen från honom. Giroud skulle iof. ge ett annorlunda alternativ i United men det känns inte som Giroud skulle passa in i OGS spel som bygger mycket på fart och teknik. Två attributer som Giroud inte direkt är känd för. Rondon ska inte i närheten av United. Pelle bråkade sig bort från Soton så även där är det nog ett stort nej.

    1
    14

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen