post image

M.E.N: Så ställer sig United till att signa en ny anfallare i januari

Skriven av: admin
Publicerad 2022-11-24
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Manchester Evening News redogör för Manchester Uniteds benägenhet att direkt ersätta Cristiano Ronaldo. 

United har problem med målgörandet och Erik ten Hag efterlyste nyligen mer bredd och större kvalité över hela anfallslinjen, då han sa att United behöver spelare av ”högsta kvalité” i offensiven för att kunna nå sina mål.

”En av de slutsatser man redan kan dra handlar om just den offensiva linen. Det är ett bekymmer. Jag tycker vi verkligen gjort fotbollsmässiga framsteg – hur vi pressar, hur vi spelar upp från backlinjen och hur vi anfaller. Men vi måste bli bättre på sista tredjedelen. Man behöver flera alternativ tillgängliga för vi måste spela så många matcher. Man behöver kunna rotera annars håller man inte spelarna fräscha. Så vi behöver ha spelare tillgängliga och på den högsta nivån. Vi behöver spelare på högsta nivå i vår offensiva linje.”

 

Och nu när Cristiano Ronaldo lämnat är behovet givetvis än mer pressande. Det har rapporterats att United hade för avsikt att avvakta till i sommar med att fortsätta truppbygget, men Manchester Evening News skriver nu att man är redo att signa ny anfallare redan i januari. Enligt tidningen bedömer man att man fort kommer kunna identifiera vilken typ av spelare man behöver och sedan agera.

Spelare som nämnts är Cody Gakpo, Memphis Depay och Victor Osimhen. Läs mer om det HÄR.

 

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen