post image

M.E.N: Så många värvningar vill United göra

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-12
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt Manchester Evening News så planerar Manchester United att göra minst tre och helst fyra tunga värvningar under sommarfönstret. 

Manchester Evening New skriver att källor inom United sagt till dem att man under året 2020 vill göra fem stora värvningar för att stärka laget i ombyggnaden mot att återigen kunna utmana om de tunga titlarna.
Bruno Fernandes är en av dem och Solskajer sa nyligen att den värvningen av portugisen givetvis påverkar transferbudgeten för sommaren. Men MEN skriver att man under sommaren vill göra minst tre nya tunga värvningar och helst fyra.
Enligt tidningen ligger piro på mittfält och anfall. Jaken  på en ny vänsterback har man pausat sedan Brandon Williams genombrott i förstalaget.

Några av spelarna som man har på transferlistan är enligt tidningen de numera bekanta namnen Jack Grealish, James Maddison, Jadon Sancho, Donny van de Beek och den 16-årige supertalangen Jude Bellingham - som man länkades starkt med under januarifönstret.
Sedan behöver man sannolikt även en eller två defensiva mittfältare. Och möjligen en mittback om Marcos Rojo skulle säljas permanent och Chris Smalling vill bli kvar i Italien.
Ed Woodward gav igår ett uttalande där han försäkrade fansen om att United gör allt för att nå sina mål och att sommarens transferfönster kommer bli viktigt för klubben. Så visst kan vi nog vänta oss en stor aktivitet.
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

9 KOMMENTARER

 1. ”Jack Grealish, James Maddison, Jadon Sancho, Donny van de Beek och den 16-årige supertalangen Jude Bellingham – som man länkades starkt med under januarifönstret.”…. Alltså lyssna bara på namnen. Det finns en spelare här som utmärker sig och det är Jadon Sancho, men kom fan inte och säga ”tunga” värvningar bara för att dom kommer kosta lite extra deg – och detta mestadels för att de är överskattade britter. Tunga värvningar? Slå då på Veratti, Thiago Alcantara, David Alaba, Varane, Kante, Kane, Isco, Dybala med flera. Inte någon jävla Grealish eller Maddison, alternativt en klumpig 16-åring i Bellingham, som kommer väga mer än Lukaku när han blir 20 år. Jävla amatörer som sköter United.

  85
  21
   1. Så vad är den rätta vägen? Värva spelare för överpris likt maguierre ?
    Vad tror du de kommer att kräva för maddison när de
    Släppte sin mittback för ca miljarden.
    Vi snackar 1,3 miljarder, så bra är han inte. För dem pengarna kan man hitta en utanför England..
    Det är oroväckande att man bara
    Kollar efter engelska spelare. De är i regel hypade och dyra.

    51
    1
    1. 1. Detta är spekulationer från media. 2. Maddison har varit en av ligans bästa mittfältare hittills. Är han värd över miljarden? Självfallet inte men det är egentligen ingen spelare. 3. Hur är det oroväckande?

     2
     66
     1. Det finns ju en sanning i det de skriver media. Det finns bättre spelare än maddisson som dessutom är billigare. Det håller inte att hela tiden kasta
      Pengar på överprisade spelare som inte har nått sin peak.
      Vi har alldeles för många spelare i truppen som har möjlighet att bli något.
      Vi behöver även färdiga spelare.
      Liverpool är ett lysande exempel för några sedan när de fick för sig att värva unga brittiska spelare.. hur gick det ?

      27
      1
   1. Svennis JR.
    Håller med, Maddison har varit brilliant den här säsongen! Helt klart unitedklass i min bok. Vidare har du även rätt i att ingen spelare är värd över miljarden men räkna inte med att folk i denna artikel kommer att förstå.
    Skulle bara fattas att GGMU7 kommer in med sina otrevligheter samt personangrepp så har vi snart hela inteligensreserven samlad
    🙂

    1
    80
 2. Visst bra namn, men vi kan inte alltid köpa 23 åringar som inte har blommat ut helt!
  Risken finns att dom inte bli bättre än vad dom är idag.
  3 färdiga världspelare i centrallinjen krävs.
  Anfall, Mittfält och försvar.
  Sen kan man pryda det med egna talanger och villa och Leicester spelare runt om.
  Men vi behöver spelare som gör dom spelarna bättre.
  Gör vi inte så och låter Madison och Glish bli våra bärande spelare ja då är risken är att vi bara bli ett Glorifierat Everton.

  2
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen