post image

M.E.N: Ralf Rangnick är förstavalet

Skriven av: admin
Publicerad 2021-11-24
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt Manchester Evening News så är Ralf Rangnick Manchester Uniteds förstaval som interim-manager. 

United sägs ha fått se sin approach för Pochettino nobbad av PSG och om United inte kan rekrytera argentinaren under pågående säsong så är planen att anställa en interim-manager. United ska under gårdagen och dagen ha varit i kontakt med f.d Barcelona-managern Ernesto Valverde och även f.d Roma-coachen Rudi Garcia, men Manchester Evening News menar att det är Ralf Rangnick som är klubbens förstaval för rollen som interim.

Rangnick, som tidigare varit manager för RB Leipzig jobbar just nu som ”head of sports and development” för Lokomotiv Moskva.

Källa. MEN

.

Kommentarer till artikeln

5 KOMMENTARER

 1. Jag har efterfrågat en diktator liknande den Sir Alex var, och detta är snarlikt en tysk version av SAF. Jag har mycket att säga om många, men inte om honom. Välkomnar med öppna armar som ”caretaker”/interim tränare. Der Professor…

  10
  2
  1. Det är inte menat att han ska bli vår nästa tränare, utan enbart en som tar över till slutet av säsongen. Vi ska ha tur att styrelsen inte fick panik, då hade det blivit Rodgers. Nu blir det en caretaker av klubben och sedan en ny tränare nästa säsong.

   Vem vill du se som caretaker? Ett rimligt namn, inte Steve Bruce.

   3
   1
 2. Tror att han skulle göra det bra som kortsiktig interim fram till sommaren. Vem annars skulle realistiskt ens kunna ta över? Zidane vill inte till England, ten Haag kommer ALDRIG lämna ajax mitt i säsongen när dom dundrar fram i både ligan och CL. Pochettino kommer med största sannolikhet vara kvar i PSG åtminstone tills dom åker ur CL. Rodgers vill jag inte ens ha in. Enrique bara glömma innan VM. Valverde eller Rangnick vill jag ha in(helst redan efter Chelsea matchen) fram till sommaren. Då skulle Poch eller någon som Ten Haag kanske kunna vara möjliga att få

  2
  2
  1. Ragnick gillar jag mest för vi möjligen kan säkra honom som sportchef efteråt då han besitter helt andra egenskaper och kontakter än vad han nu heter, Murtaugh? Kommer bli fler unga juveler och inga fler ”nytt kontrakt så fort du gör en bra match”-situation som vi haft nu där vi kastar pengar på spelarna.

   1
   0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen