post image

M.E.N: Pochettino vill ha Unitedjobbet

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-04
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt Manchester Evening News så hoppas Mauricio Pochettino på att få jobbet som manager för Manchester United, trots att Solskjaer tros sitta säkert. 

När Mourinho för ett år sedan fick sparken för Manchester United så lät klubben meddela att Ole Gunnar Solskjaer – med sitt Unitedhjärta och kännedom om klubben – skulle ta över medan man bedrev en grundlig process för att identifiera nästa permanenta manager.
Solskjaer såg dock väldigt otippat till att vinna 14 av sina första 19 matcher för United – en svit som avslutade med den där triumfen i Paris då man slog ut PSG ur Champions League i en tillsynes omöjlig uppgift. Där och då kunde styrelsen inte längre låta bli att belöna hans bedrifter och man gav honom ett permanent kontrakt. Men så fort kontraktet var undertecknat kom vändningen i form – United avslutade säsongen med ett par historiskt usla månader och man har fortsatt den nya säsongen på samma spår – även om det på sistone i alla fall funnits positiva tendenser lite här och där.
Men sanningen är den att man ligger på 10:e plats i tabellen efter 14 spelade omgångar och hur säkert Solskjaer än sägs sitta så får vi anta att det finns en gräns för vad styrelsen tolererar.

Tottenham sparkade som bekant nyligen Mauricio Pochettino - som enligt många skulle blivit Uniteds nästa manager innan Solskjaer fick kontraktet. Nu när pressen ökar på Solskjaer och argentinaren finns tillgänglig så har ryktena givetvis tagit fart och Manchester Evening News skriver att Pochettino vill ha jobbet som manager för United.
Han länkas även med Arsenal och Bayern München och han själv sa tidigare i veckan att han inte har för avsikt att avvakta länge innan nästa uppdrag - så om United vill ha honom så gäller det att agera.. Men Manchester Evening News skriver, likt många andra tidningar, att Solskjaer än så länge sitter säkert på sin post.
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

14 KOMMENTARER

   1. ManU4ever,
    Tack, din ironi är inte så dum den heller!
    Men du vill hellre ha amatören med bebishuvudet istället för en professionell tränare som Pochetino i klubben va?
    Jag kan i ärlighetens namn inte räkna upp en endaste positiv grej som rör Manchester United i dagsläget (kan du det?) och där av förblir jag negativt inställd.

    8
    9
     1. ManU4ever,
      Du får en grön tumme av mig för det inlägget!
      Jag undrade om du kunde räkna upp något positivt med klubben i dagsläget, det kunde du inte. Istället kallar du mig för medgångsupporter bara för att jag är negativ, samtidigt som jag sakligt förklarar varför jag är det dessutom.
      Kämpa på du!

      9
      8
   2. ManU4ever: För ca 33 år sedan så anställde man en skotte med egentligen bara meriter från skotska ligan. En liga som inte ses som särskilt mycket bättre egentligen än allsvenskan nu för tiden. Vet inte hur det var då. De första åren gick lite knackligt och många ropade på sparken. Nu så här efteråt är man nog glada att han gavs lite tid och att det fanns tålamod.

    8
    5
    1. För 33 år sedan…. Då kunde en tränare ha på sig 5-6 år att kunna bygga upp sitt lag. I detta nu funkar inte fotbollen på samma sätt. Speciellt när man tränar en toppklubb som Manchester United! Visst borde en tränare få några säsonger att visa upp vad denne går för, men då måste man visa något under tiden också, utvecklingar osv. Ole har inte visat ett jävla skit!! Finns ingenting positivt att hämta ut.!
     Jag förstår egentligen inte varför du vill ha kvar honom? Vad är det du tror han kommer ge oss nu när han sitter vid posten? Är det hans status som spelare?
     Tror du han ska göra en Alex Ferguson? Det kommer aldrig att ske och jag kan rabbla upp massa grejer varför det inte kommer hända, 1 han har inte den personligheten för att handskas med spelare och styrelsen likt Sir Alex. 2 han har inga taktiska kunskaper för att leda en så stor klubb, kanske sker i framtiden men då tränar han förmodligen Norwich eller liknande. Nej bort med han och in med Poch tack!

     2
     7
    2. GGMU7: Jag vill ha Ole kvar säsongen ut. Jag säger inte att jag tror att han är frälsaren, verkligen inte, men jag tycker att han bör få lite mer tid. Positiva grejer med Ole? Han inledning i United först och främst, han levererade resultat och vinster på löpande band. Flest bortasegrar någonsin i united och tangerade väl segerrekordet för bästa mangagerstart i premier league vill jag minnas. Sen tyckte jag han påbörjade en intressant trupprensning i somras. Bort med en del felvärningar och bygga om från grunden. Jag vill se vart bygget tar sig. Jag är ingen förespråkare av att sparka manager till höger och vänster, men tyckte att Mourinho nåt vägs ändå och atmosfären som fanns runt honom på slutet, kombinerat med den icke-fotbollen hans lag spelade mot slutet, gjorde det ohållbart. Sedan är jag verkligen inte säker på att Pochettino är rätt man heller. Jag är inte så svag för hans managerskap som alla andra. Samma med Allegri, så att ingen superintressant ersättare finns för tillfället gör att Ole gärna kan få fortsätta med trupprensningen och skitgörat och sen verkligen vänta in rätt ersättare.

     5
     2
 1. Ole som DoF och Poch som huvudtränare? Ole vet vilken väg klubben ska gå och Poch har taktiken för att föra det ut på plan. Då fortsätter det ’the united way’ och rätt värvningar blir gjorda, samtidigt som vi förhoppningsvis vinner mer. Då blir vägen till toppen betydligt mycket lättare. Det är det enda jag kan tänka mig kommer fungera utan att börja om från noll med ett tränarbyte rakt av. Vi behöver en DoF.

  11
  5
 2. Alla dessa rykten. Ni som tror på dem är ju bra härliga ändå. Varför skulle han vilja träna Manchester United när det finns bättre klubbar där ute som förmodligen också vill ha honom. Tro mig, jag skulle älska att se vad han skulle kunna göra i det här laget, men jag tror inte att han kommer komma. Men jag har gärna fel i denna fråga.
  Tills dess så får Olé kämpa på, önskar honom all lycka!

  6
  5

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen