post image

M.E.N: Maddison vill till United

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-14
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt Manchester Evening News så hade James Maddison flyttat till Manchester United för "flera år sedan" om det var upp till honom. 

Manchester United länkas med en rad offensiva brittiska spelare redan nu inför sommarfönstret och för playmaker-rollen så är enligt M.E.N James Maddison den spelare som toppar listan. 23-åringen – som redan gjort nio mål denna säsong – sitter just nu i förhandlingar med Leicester om ett nytt kontrakt, men M.E.N skriver att han själv vill till Old Trafford.
Enligt tidningen så har källor nära spelare sagt till dem att Maddison – som är ett Unitedfan sedan barnsben – hade flyttat till Old Trafford för flera år sedan om det varit upp till honom själv.
 

Också Maddisons nära vän Jack Grealish har länkats starkt med United och det har förekommit rapporter om att United vill ha båda spelarna, även om de spelar i liknande roller. Men Manchester Evening News hävdar att det är Maddison som är förstavalet för positionen.
Maddison kommer sannolikt kosta rejält summa - möjligen upp mot £90 miljoner. Medan Grealish är det billigare alternativet. Det ryktas om att han har en utköpsklausul på £45 miljoner i sitt kontrakt med Aston Villa.
Även Jadon Sancho är starkt länkad med United och intresset är äkta. M.E.N skriver att United följt Sancho i flera års tid och att man försökte signa honom redan då han lämnade Citys akademi sommaren 2017. Sancho förväntas lämna Dortmund i sommar, men konkurrensen kommer vara stenhård. Enligt Sky Sports så vill sex av världens största klubbar ha honom - Barcelona, Bayern München, Manchester City, Liverpool, Chelsea och Manchester United.
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen