post image

M.E.N: Läget kring Goretzka, Camavinga, Rice och Saul

Skriven av: admin
Publicerad 2021-07-27
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Manchester Evening News ger en uppdatering om läget runt de fyra mittfältarna som Manchester United länkats med. 

M.E.N skriver att Manchester United nu prioriterar att rekrytera en ny mittfältare sedan Paul Pogbas framtid är osäker. Fransmannen, som har ett år kvar på kontraktet har varit starkt länkad med en flytt från United, till PSG. Och om han lämnar måste han ersättas.

United har framförallt kopplats ihop med fyra mittfältare under sommaren – Declan Rice, Eduardo Camavinga, Saul Niguez och Leon Goretzka. Manchester Evening News tar en titt på den rådande situationen kring de fyra spelarna.

Leon Goretzka 

Bayern-mittfältaren har bara ett år kvar på sitt kontrakt och han har länkats med United på sistone. Men Manchester Evening News menar att tyskens preferens är att bli kvar i Bayern och att hans representanter kan använda Uniteds intresse för att få en bättre position i förhandlingarna om nytt kontrakt med Bayern.

 

Eduardo Camavinga

18-åringen klassas som en av världens bästa unga mittfältare och han skulle vara det billigaste alternativet utav de fyra nämnda spelarna, men United skulle snarare investera i potential än bevisad kvalité.

Hans kontrakt med Rennes går ut om ett år och han finns troligen tillgänglig för omkring £25-30 miljoner i sommar, men ett problem är att hans preferens sägs vara en flytt till Spanien och Real Madrid.

 

Declan Rice

Rice tros vara Uniteds primära mål för rollen som sittande mittfältare och med tanke på att han bara är 22 år skulle han kunna vara en nyckelspelare i tio år framåt.

Men West Ham tros kräva runt £100 miljoner för spelaren och med tanke på att United redan lagt stora pengar på Sancho och Varane så är det enligt Manchester Evening News inte rimligt att tro att United ska betala den summan för en spelare.

 

Saul Niguez

Saul kan spela som sittande mittfältare, men opererar oftast som central mittfältare. Enligt M.E.N är Saul den kanske mest realistiska värvningen av de fyra som nämnts och med tanke på Atleticos ekonomiska situation kan han finnas tillgänglig för omkring £40 miljoner. Chelsea och Liverpool sägs dock också jaga den 26-årige spanjoren.

 

Läs mer I Manchester Evening News. 

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen