post image

M.E.N: Fyra värvningar i kommande fönster

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-03
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Manchester United är mitt uppe i ett stort ombygge under ledning av Ole Gunnar Solkjaer och enligt den lokala tidningen Manchester Evening News så har man identiferat fyra värvningar för kommande transferfönster...

Enligt MEN så står en ytterback, en mittfältare och två offensiva spelare (varav en striker) på inköpslistan inför kommande fönster (vinter och sommar) och tidningen hävdar att dessa är Leicester-duon Ben Chilwell och James Maddison samt Declan Rice och Jadon Sancho.
Chilwell har kontrakt med Leicester till 2024 och Maddison till 2023. Rice har kontrakt med West Ham till 2024 och Sancho till 2022. Alla är unga brittiska talanger och förväntas kosta stora summor pengar.
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

5 KOMMENTARER

 1. Gissar på att det lär landa på runt 3.5 miljarder för dessa herrar.. Är det värt det? Sancho och maddison är väldigt intressanta tycker jag. Men betala runt 1 miljard för Rice? Och denna besatthet kring att BARA värva brittiskt? Förstår inte riktigt det. Går ju att hitta bättre spelare till mycket billigare pris om man gör sin scouting hemläxa

  9
  0
  1. Håller med. Kvalitet är viktigare än nationalitet. Man borde gräva djupare efter att försöka göra fynd istället för att slå på storkovan hela tiden. Men först och främst borde man (som jag skrivit tidigare) lägga resurser på att uppdatera styrelsen med allt vad det innebär, mer fotbolls-insatta, bättre och skickligare scouter osv. Och definitivt en etablerad sportchef som ska anställas och jobba med Olé. Det borde man fixa först innan man kollar på värvningar. Och för detta agerande, behöver väl inget fönster vara öppet för att utföra. Fixas detta i lugn och ro nu, så kanske man är klara lagom till januari om man har tur.

   4
   0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen