post image

M.E.N: Fem spelare som kan ryka i sommar

Skriven av: admin
Publicerad 2020-04-10
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt Manchester Evening News och The Mirror så ska fem Manchester United-spelare vara oroade över sin framtid i klubben. 

Efter en bra start i Manchester United följde en lång period av historiskt usel form för Ole Gunnar Solskjaer, men nu ser han ut att ha fått sitt projekt på helt rätt spår. Vändpunkten kom i och med värvningen av Bruno Fernandes – som på ett överraskande sätt lyft United till helt andra höjer väldigt fort..
..Men det har funnits indikationer på att Solskjaer gör saker rätt även innan det. Förra sommarens värvningar tex – Daniel James, Aaron Wan-Bissaka och Harry Maguire som alla visat sig vara lyckade inköp. Och det faktum att han tycks ha hela omklädningsrummet bakom sig även i motgång – inga rapporter om osämja, så som tex var vardagsmat under Jose Mourinho.
United förväntas under kommande transferfönster få ytterligare bitar på plats och det ryktas om riktigt tunga pjäser som Jadon Sancho, Jack Grealish och Harry Kane – spelare som hade gjort att United tar nya stora kliv mot sina målsättningar.
I dagens trupp finns dock spelare som kanske inte riktigt håller måttet, trots att de haft många år på sig att ta sina chanser. Och nya spelare in kan innebära att några av dessa ryker. Enligt Manchester Evening News och Mirror så är det framförallt fem spelare som riskerar att ryka. Dessa är: Phil Jones, Andreas Pereira, Jesse Lingard, Chris Smalling och Alexis Sanchez.
Inga otippade namn där va.

Källa: MEN, Mirror

Kommentarer till artikeln

8 KOMMENTARER

  1. Vilken klubb som lämnar bud, oavsett bud, är en hjälte klubb i mina ögon om de bara avlastar oss från Sanchez. Höll tummarna på Inter men de insåg också vilken gris de köpt. Bara slänger bort pengar på honom.

   0
   0
  1. Är det inte rätt vanligt, när en spelare lämnar så ser vi aldrig honom igen i United-tröjan.. förutom ett praktexempel.. Pogba.
   Pogba är också ett bra exempel varför man aldrig ska köpa tillbaka en spelare.

   0
   0
 1. Vill inte se Pereira lämna, han är en bra bänknötare och det behövs. En trupp består inte bara utav det ordinarie laget utan det är spelare som kan sitta bänk och ändå göra okej när de får chansen. Han klagar inte som andra kan göra. Det är ingen ide att köpa in spelare för 400 miljoner som ersättare till ersättarna, då de får bänkplats.

  0
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen