post image

M.E.N: Fem spelare som kan ersätta Matic

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-09
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Manchester Evening News listar fem potentiella ersättare till Nemanja Matic, som ryktas vara på väg bort från Manchester United.

Matic är just nu skadad, men även som frisk så är han inte förstavalet under Ole Gunnar Solskjaer och speltiden har blivit begränsad denna säsong. Han har under hösten länkats med Inter och han tros vara på väg bort från Manchester United.
Manchester Evening News har sammanställt en lista på fem spelare som potentiellt kan ersätta Matic.

1.  Marcelo Brozovic
26-årige Brozovic imponerar i Inter, men han har kontrakt med klubben till 2022 och Conte lär inte vilja sälja sin värdefulla tillgång. Kanske att United kan locka med Matic som delbetalning?
2. Thomas Partey
Partey har fyllt tomrummet efter Rodri i Atletico denna säsong och hade kunna vara värdefull på Uniteds mittfält.
3. Emre Can
Den f.d Liverpool-mifftälraren är helt utfryst i Juventus. Utelämnades ur Champions League-truppen och har bara startat en gång i Serie A.
Det hör inte till vanligheterna att spelare representerar både Liverpool och United under en karriär. Och Can lämnade Liverpool på fri transfer så sent som sommaren 2018.
4. Declan Rice
Manchester Evening News menar på att Rice är Uniteds primära transfermål för positionen. 20-åringen förväntas kosta ca £80 miljoner att köpa loss från West Ham och det tros dessutom bli väldigt svårt att få till en affär i januari.
5. Wilfried Ndidi
Leicester-mittfältaren är inget känt transfermål för United enligt Manchester Evening News, men tidningen anser att Ndidi vore en spelare som United bör överväga.
Källa: MEN
 

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen