post image

M.E.N: Fem formstarka anfallsalternativ

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-11
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Den lokala tidningen i staden, Manchester Evening News tar en närmare titt på anfallsproblematiken i Manchester United och listar fem anfallare runtom i Europa som är i form och som de anser United bör överväga att försöka värva i januari.

United behöver förstärka främst på mittfältet och i anfallet. I anfallet har det på sistone pratats mest om att 33-årige Mario Mandzukic - som numera är helt i frysboxen i Juve - kan komma att värvas i januari, men det finns andra alternativ.
M.E.N tar en titt på fem andra alternativ som finns på marknaden.
1. Alexandr Sobolev
Sobolev spelar i KS Samara i den ryska ligan och har under säsongen gjort tio mål på 13 framträdanden för sin klubb. Enligt MEN, med hänvisning till Transfermarkt så värderas han till £1,8 miljoner.
2. Hee-chan Hwang
Det är mest Erling Haaland som stjäl rubrikerna i RB Leipzig, men även hans anfallskollega - sydkoreanen Hee-chan Hwang har haft en fin höst med sju mål på elva framträdanden.
Hwang har enligt Transfermarkt ett marknadsvärde på £4,05 miljoner.
3.  Donyell Malen
En av den holländska ligans mest spännande spelare är PSV Einhovens 20-årige Donyell Malen som hittills gjort 16 mål på 18 framträdanden i Eredivisie och Europa League.
Donyell - som tidigare tillbringade ett par år i Arsenals ungdomslag - har ett marknadsvärde på £16,2 miljoner enligt Transfermarkt.
4. Victor Osimhen 
Lille fortsätter vara skickliga på att plocka fram talang och Victor Osimhen har ersatt Pepe bra, sedan denne i somras lämnade för Arsenal. Den 20-årige anfallaren har gjort åtta mål på elva framträdanden under hösten.
Hans marknadsvärde är £11,7 miljoner, enligt Transfermarkt.
5. Gerard Moreno
Den 27-årige Villareal-anfallaren har under hösten gjort sex mål på åtta framträdanden. Enligt Transfermarkt är hans marknadsvärde£15,75 miljoner.
 
Källa: MEN
 
 

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

  1. Är det fler än jag som känner att vi har unga lovande anfallare i Martial och Rashford och att anledningen till att de inte presterar är att de fått för mycket ansvar och press. Vi borde kanske satsa på en mer etablerad lite äldre anfallare och avlasta dessa. Sen låta dessa växa?

    2
    2

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen