post image

M.E.N: Fem alternativ till Sancho

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-14
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Manchester United sägs se Jadon Sancho som ett av sina primära transfermål för nästa sommars transferfönster, men supertalangen kan bli svår att ro i hamn och Manchester Evening News listar fem alternativa värvningar. 

Manchester Evening News skriver att United är väldigt intresserade av att få Jadon Sancho till Old Trafford, men i rådande form och den överhängande risken att bli utan Champions League även nästa säsong gör att den eftertraktade 19-åringen kan bli svår att få.
Sancho har gjort succé i Dortmund och blivit en av Europas mest eftertraktade unga spelare sedan han lämnade Manchester Citys ungdomslag sommaren 2017. Numera är han en etablerad A-lagsspelare i Southgates landslag och United lär få tuff konkurrens av flera stora klubbar som i dagsläget sannolikt är mer attraktiva destinationer för en supertalang som Sancho.
Manchester Evening News listar fem alternativa värvningar, som United kan kika på om man nu inte har någon framgång i sin jakt på Sancho .

1. Federico Chiesa - Fiorentina 
En produkt av Fiorentinas akademi som blivit en av de bästa spelarna i Serie A. 21-åringen kan spela över hela anfallslinjen och snittar på 3,96 skott per 90 minuter.
2. Florian Thauvin - Marseille
26-årige Thauvin hade en misslyckad sejour i Newcastle, men återupplivade karriären i Marseille där han förra säsongen gjorde 16 ligamål och åtta assist - något som gav honom en plats i den franska VM-truppen till VM i Ryssland.
3. Cengiz Under - Roma
En 21-årig winger - som togs till Roma av transfergurun Monchi - som är bekväm med båda fötterna, vilket gör honom till ett oberäkneligt hot mot försvarare och han är även vass på inlägg.
4. Samu Chukwueze - Villarreal
Den 20-årige nigerianske wingern har börjat La Liga-säsongen starkt. Han är blixtsnabb och en bra dribller och enligt M.E.N skulle han kunna tillföra offensivt hot i Uniteds anfallslinje.
5. Viktor Tsyhankov - Dynamo Kiev
Den 21-årige anfallaren har redan representerat Ukrainas landslag vid 17 tillfällen. Han har inlett säsongen starkt i den ukrainska ligan med fyra mål och tre assist på nio matcher. Förra säsongen gjorde han elva mål på 22 framträdanden, från sin position på kanten.
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen