post image

M.E.N: Duon som United MÅSTE värva

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-13
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Manchester Evening News har identifierat två spelare som de anser att Manchester United bara måste utforska möjligheten att värva - Bournemouth-duon Ryan Fraser och Callum Wilson. 

Januarifönstret är fortfarande några månader bort, men oj vad fansen hoppasps förstärkningar redan i vinter snarare än att vänta så länge som till nästa sommar. För truppen lämnar mycket att önska och det har ingen kunnat missa under hösten, med de prestationer och resultat som United visat upp.
Det är främst i de offensiva delarna av banan som det brister. Man sålde och lånade ut anfallskraft – två etablerade, rutinerade och i sina bästa stunder betydelsefulla spelare i Romelu Lukaku och Alexis Sanchez och man ersatte ingen av dem. Enligt Solskjaer så berodde detta på att man då inte lyckades få den spelare man vill ha in och man ville inte göra någon panikvärvning bara för att.

Under hösten har United länkats med många anfallare. En av dessa är Bournemouths 27-årige striker Callum Wilson och Manchester Evening News anser att han vore en strålande värvning. Men de anser också att Manchester United inte bör stanna där utan att man även bör titta på möjligheten att värva Wilsons kollega, Ryan Frazer.
25-årige Frazers kontrakt går ut till sommaren och han har ännu inte förlängt. Om så fortfarande är fallet runt nyår så skulle enligt MEN ett bud på omkring £10 miljoner vara nog för att få Bournemouth att släppa honom. Och det är framförallt samarbetet mellan den blixtsnabbe Frazer och Wilson som minst sagt ser spännande ut. Ingen duo har kombinerat sig fram till fler mål under en 38 matcher lång säsong någonsin i Premier League,  än dessa två. 12 mål jobbade de fram tillsammans förra säsongen och det är alltså fler än radarpar som Cole och Yorke, Lampard och Drogba eller Berkamp och Henry, under en och samma säsong.
Frazer var även en riktigt vass kreatör förra säsongen och hamnade framför spelare som Mane, Firmino och Salah i assist-statistiken. Bara Eden Hazard var bättre.
United och Solskjaer verkar vilja värva framförallt unga eller relativt unga och helst brittiska spelare. Både Frazer och Wilson passar in i den kategorin och Manchester Evening News anser att United bara måste ge en sådan dubbelvärvning ett försök.
Håller ni med?
Källa: MEN
 

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen