post image

M.E.N: Därför nobbade han United

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-21
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Manchester Evening News förklarar varför Jude Bellingham valde att nobba Manchester United för Borussia Dortmund. 

I januari förlorade United en viktig transferdragkamp mot Dortmund – Erling Braut Håland. Och häromdagen var det dags igen då Jude Bellingham presenterades av den tyska klubben.
Manchester United var mycket intresserade av 17-åringen och kopplade i mars på charmoffensiven då man bjöd in spelaren och hans föräldrar till Carrington för en guidad tur kring faciliteterna, samtidigt som man fick träffa maktfaktorer som Ed Woodward och Sir Alex Ferguson. Men Bellingham valde i slutändan att signa för Dortmund och enligt M.E.N stavas anledningen speltid.
Dortmund ska ha lovat Bellingham en klar väg in i förstalaget och M.E.N skriver även att Jadon Sanchos karriärbana ska ha påverkat Bellingham. Sancho som valde att lämna England och Citys akademi 2017 för Dortmund, där han blommat ut till en världsstjärna.

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

  1. Detta är okej samtidigt som det hade varit en tung värvning (eftertraktad ungdom) om det gått igenom för Uniteds del. För hans del, så är detta rätt beslut! När man byter ut en spelare i ett lag som Dortmund, där alla lagdelar redan är på plats, så förändrar man inte spelet mycket och laget känner inte av bytet. Om man däremot byter ut en spelare i ett lag som inte riktigt har alla lagdelar klara, så gör det mycket mer påverkan än för de som redan har sitt lag med rätt sammansättning. Bellingham i United hade inte gått, mer än cup matcher och strunt som han ändå inte vill spela. Ett stort, tyvärr! Greenwood gjorde det dock, men jag kan inte se hur Bellingham hade petat Pogba eller Fernandes. Vi har redan den yngsta medelåldern på truppen, lite balans måste finnas i rutinerade spelare också.

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen