post image

M.E.N: Bishop klar för United

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-30
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Manchester United ska nu ha fullbordat värvningen av Southends målvakt Nathan Bishop. 

Igår rapporterade BBC att Manchester United var nära att säkra Nathan Bishops signatur och idag skriver Samuel Lockhurst på Manchester Evening News att United nu gjort klart värvningen av den 20-årige målvakten.
Enligt Lockhurst så kommer man dock inte göra någon officiell presentation i dag eftersom det här förväntas bli Bruno Fernandes dag.
 
Källa: MEN

.
 
 

Kommentarer till artikeln

11 KOMMENTARER

  1. Det är ju en väldig tur att du inte sitter och styr klubben eftersom du onekligen inte kan förstå dig på en långsiktig investering. Vi kan inte bara värva färdiga spelare – vi behöver en policy där vi värvar för långsiktighet men även stjärnor för att bredda truppen och kunna konkurrera mer a la Bruno Fernandes.
   Har du missat hur övriga våra konkurrenter värvar ungt och sedan lånar ut för skaffa sig erfarenhet och vissa utvecklas till framtida stjärnor?
   Om vi vänder oss mot London – Chelsea iår: Hudson-Odoi, Mason Mount, Tammy Abraham, Tomori mfl. Har tagit just den vägen som ovan värvning.
   Jag gillar idén av att vi försöker hitta unga talanger och på sikt kan hoppas de blir ett namn för klubben eller möjlighet att sälja dem till ett bättre pris än vi införskaffade.
   Vi är långt bakom övriga storklubbar i landet och behöver mer av detta.

   15
   30
   1. Grabbar, ni verkar vilja missförstå mig haha.
    Vi har ingen som kan göra mål i truppen men däremot David De Gea, Sergio Romero, Lee Grant, Dean Henderson och Matej Kovar på målvaktsposition, där de två sistnämnda är unga, lovande och för framtiden. Där av förstår jag inte alls denna värvning.
    Att du Solksjear börjar giddra himla massa off topic om Chelsea utespelarenoch Fernandes förstår jag inte alls.
    Men som jag sa först, dum värvning då vi har sjysst täckning för målisar, gå hellre för en striker, mittback eller höger winger isåfall.

    27
    5
    1. Håller med helt här , konstig värvning då vi besitter ett antal målvakter. Men kanske inte är någon lön att hänga i julgranen för grabben. Men energin borde läggas på andra positioner. Tänk om vi var lika flitiga på RW position som inte funnits på länge

     4
     0
    2. Hart du verkligen problem med att ha två bollar i luften samtidigt eller drygar du dig bara? 🙂
     Självfallet står det inte mellan Bishop eller en anfallare. Faktum är att United antagligen fått denna i hamn utan att byta fokus från t.ex. Fernandes. Bishop är ett superlöfte och därför värvas han in punkt. Tycker faktiskt att du borde ta och tagga ned med personangreppen mot folk som inte håller med vad du säger. För det börjar bli ganska uttjatat att du ska bete dig som du gör.

     3
     17
  2. Inte ett dugg konstigt – Paul Woolston har ådragit sig en skada som håller honom borta i fyra månader, Alex Fojticek och Jacob Carney är utlånade (visserligen tillgängliga för U23, men man vill nog att de ska fokusera på lånen), Matej Kovar missade senaste matchen pga skada och Kieran O’Hara är också ute på lån. Med den situationen så har U23 ingen målvakt – senaste matchen så stod just Carney mellan stolparna för U23, och 17årige U18-förstekeepern Ondrej Mastny tog plats på bänken.
   Det här är helt enkelt en värvning för att täcka upp på målvaktspositionen för vårt U23 – det breddar dessutom positionen kommande säsonger och gör det enklare att skicka ut Matej Kovar på lån t.ex.

   5
   0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen