post image

M.E.N: Årtiondets bästa startelva

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-18
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Manchester Evening News har skapat vad man anser är den bästa Manchester United-elvan det senaste decenniet. 

United inledde 2010-talet starkt med en final i Champions League 2011 mot Barcelona och Ligaguld samma år. Året efter var man mycket nära att vinna Premier League igen, men vi minns den där Manchester City-vändingen mot Queens Park Rangers, som innebar att guldet gick till stadsrivalen och att United stod som frågetecken på Stadium of Light efter man gjort vad man skulle och slagit Sunderland. Säsongen 2012/2013 vann man dock återigen ligan, men sedan lämnade Sir Alex Ferguson klubben och den tunga perioden påbörjades.
United har haft en hel del stora spelare det senaste decenniet och Manchester Evening News journalister har nu tagit farm vad man anser är den starkaste startelvan baserat på alla spelare som varit i klubben de senaste tio åren.

Så här ser tidningens superelva ut:
David De Gea, Antonio Valencia, Nemanja Vidic, Rio Ferdinand, Patrice Evra, Ander Herrera, Paul Pogba, Michael Carrick, Ryan Giggs, Wayne Rooney, Robin van Persie.

Källa: MEN
 

Kommentarer till artikeln

6 KOMMENTARER

 1. Zlatan hade ju oturen att skada sig redan i slutet under sin första säsong hos oss och bedömningen här är (precis som det står i artikeln) de spelare som utmärkte sig mest under en längre tid (under ett decennium). Fast under den korta tiden Zlatan spelade från att han kom fram till sin skada, tycker jag (på ett sätt) att han förtjänar en plats. Fast ur perspektivet ”varit bäst under ett decennium – i just United”, så kanske det ändå är en rättvis elva. Zlatan hade ju sin bästa tid utanför United, även om jag är säker på att han hade haft en lika bra tid hos oss som i sina tidigare klubbar, om han inte ådragit sig korsbandsskadan.

  1
  1
 2. Min ångest att vi släppte Herrera återkommer när jag läser detta. Förra vintern/vårens framgångstrend bröts precis när Herrera drog på sig en skada.
  Det är dags att någon annan tar på sig det ansvaret. McTominay håller på att kliva dit. När är han tillbaka i träning? Nån som har koll?

  1
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen