post image

Lyon: United har första tjing

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-13
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Lyons sportchef Juninho klargör vad som gäller om någon klubb rapporterar att de vill köpa Memphis Depay - "Manchester United har option att köpa i första hand."

Memphis Depay kom till Manchester United under Louis van Gaals ledning sommaren 2015, då som en av Europas hetaste unga spelare efter att ha dominerat i PSV Eindhoven. Men han fick det aldrig att fungera i Manchester United och såldes till Lyon i januari 2017.
Sedan flytten till Frankrike har Memphis mognat och hittat formen. Han har växt till en nyckelspelare i både Lyon och i det holländska landslaget och det har börjat ryktas om en återkomst i Premier League – bl.a har Tottenham uppgets vara på jakt efter hans signatur.

Då Manchester United sålde Memphis till Lyon så såg man till att skriva in en återköpsklausul i hans kontrakt. Ligue 1-klubbens sportchef Juninho bekräftar klausulen, men säger att man är hoppfulla om att förlänga kontraktet med den nu 25-årige holländaren.
"Memphis är väldigt lycklig i Lyon just nu. Så vi kommer prata om en kontraktsförlängning i slutet av året. Han förtjänar kaptensbindeln precis som alla andra. Vår manager Rudi Garcia kommer snart fatta beslut om det. Det är hans beslut i slutändan. Manchester United har första option när klubbar rapporterar att de vill köpa Memphis" säger Juninho.
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen