post image

Lyon om Dembele: Inte rätt läge

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-21
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Lyons president Jean Michel Aulas ger en uppdatering om klubbens ställning gällande Moussa Dembele efter färska rapporter om bud från Manchester United. 

Moussa Dembele är en anfallare som frekvent länkats med Manchester United under höst och vinter och sedan man missade sitt primära transfermål för positionen, Erling Håland ses fransmannen som en het kandidat att anlända till Old Trafford innan januarifönstret stänger. Inte minst sedan Marcus Rashfords skada, som kommer hålla honom borta från spel i minst två månader.
Det förekom under dagen rapporter om att United är på väg att lägga ett bud på £43 miljoner för Dembele och Lyons president Jean Michel Aulas – som flera gånger den senaste tiden sagt att spelaren inte är till salu – har nu kommenterat situationen igen.
”Våra spelare är ofta eftertraktade. Vi vill att Moussa Dembele och Lucas Tousart (som länkas med Hertha Berlin) stannar hos oss. Den senare av dem har fått signifikativa bud. Om han lämnar så måste vi ersätta honom först. Men jag tror att båda kommer stanna. Nu är inte rätt tid att försvaga vårt lag.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen