post image

Lyon ger färsk uppdatering om Dembele

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-15
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Lyons president Jean-Michel Aulas ger en färsk uppdatering om klubbens ståndpunkt gällande en försäljning av Manchester United-ryktet Moussa Dembele. 

Manchester United har enligt tidningarna scoutat Moussa Dembele vid flertalet tillfällen under hösten och vintern och sägs överväga honom som ett alternativ till Erling Brant Håland, som man förlorade till Borussia Dortmund. Men Lyons president Jean-Michel Aulas sa tidigare under säsongen att man har för avsikt att behålla 23-åringen så länge man bara kan.

”Olympique Lyonnais har sett information i media som antyder att  Moussa Dembele kan intressera andra klubbar under detta transferfönster. OL vill slå fast sin önskan, precis som i somras, om att behålla Moussa Dembele. Klubben har fullt förtroende för Moussa och räknar med att han är en del av ett framgångsrikt lagbygge under kommande säsonger.”

Och som respons på de senaste veckornas rykten om att både United och Chelsea är på jakt efter fransmannen, säger president Aulas att man inte ändrat sig gällande Dembele:

"Vi har inte ändrat oss. Vi klargjorde detta redan i augusti. Moussa är en fantastisk spelare och en spelare som vi behöver. Vi kommer inte värva in någon som kan utmana om hans position. Det här handlar inte om pengar. Moussa kommer stanna med oss."

Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen