post image

Lukaku: United gjorde mig starkare

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-30
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Romelu Lukaku säger att han ser tillbaka på tiden i Manchester United som en positiv erfarenhet som gjort honom mentalt starkare. 

Romelu Lukaku såg till att i somras få sin vilja igenom och flytta från Manchester United till Inter, där han nu haft en lyckad höst med 12 ligamål – vilket placerar honom på andraplats i skytteligan i Serie A.  Men belgaren ser inte tillbaka på tiden i United som något negativt. Under Global Soccer-Galan i Dubai, sa han:
”Tiden där har gjort mig till en lugnare person. Jag ser inte tillbaka på det som något negativt. Det hjälpte mig verkligen mentalt och att växa som spelare och som person. Jag kommer aldrig se det som en dålig erfarenhet för det hjälpte mig dit jag är i dag.”
”Nu när jag är i Inter så har jag fördelar av det jag lärde mig i Manchester, både från ett sportsligt och icke-sportsligt perspektiv. Jag är mycket lugnare idag. Mentalt har jag ett mycket större lugn. Jag är en person som visar ilska när saker inte går bra, men efter erfarenheterna i Manchester United så är jag starkare.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen