post image

Lottningen i FA Cupen

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-03
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Manchester United har nu fått sin motståndare till den tredje omgången av FA Cupen och det blir en repris av förra säsongens kvartsfinal.

Lottningen till FA Cupens tredje omgång är nu klar och Manchester United kommer ställas mot Wolverhampton på Molineux Stadium, precis som man gjorde i förra säsongens kvartsfinal – som spelades i mars. Den gången var det Wolves som gick segrande ur kampen efter vinst 2-1.
Den tredje omgången kommer spelas mellan den 3:e – 6:e januari och Uniteds match hamnar mellan matchen mot Arsenal på Nyårsdagen och Norwich, helgen efter.
En ny detalj i den tredje omgången är att FA väljer att fördröja avsparken med 60 sekunder, som ett sätt att uppmärksamma vikten av mental hälsa och problemen med mental ohälsa som råder i dagens samhälle.
FA:s ordförande Mark Bullingham, säger:

"Att fördröja avsparken med 60 sekunder må vara en simpel ide men det ger oss och våra Heads Up välgörenhetspartners en kraftfull plattform att leverera ett väldigt viktigt budskap kring mental hälsa. Vi vi vet att framförallt män kan ha väldigt svårt att prata om ämnet, så det är viktigt att vi använder fotbollen som ett redskap för att understryka vikten av mentalt välmående."
Manchester United vann senast FA Cupen säsongen 2015/2016 under Louis van Gaals ledning. Det blev också det sista holländaren gjorde som manager för klubben, för mitt under firandet av FA Cup-segern så meddelades han att han fått sparken och skulle ersättas av Jose Mourinho.
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen