post image

Liverpool intresserade men United kan blocka

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-01
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt skvallret så är både Liverpool och Tottenham intresserade av att signa Memphis Depay, men Manchester United har makten att förstöra en transfer. 

Memphis fick det aldrig att fungera i Manchester United under sin korta tid i klubben. Han kom till Old Trafford som en av Europas hetaste unga talanger inhämtad av Louis van Gaal sommaren 2015, men tiden i klubben var allt annat än lyckad och han såldes i januari 2017 till Lyon.
Sedan flytten till Frankrike har dock karriären tagit fart. Han har mognat och blivit en ledare och nyckelspelare både i Lyon och i det holländska landslaget. Den här säsongen har han gjort åtta mål på tio matcher i Ligue 1 och ytterligare fyra mål i Champions League.
Det har ryktats om att Tottenham är intresserade av Memphis – (något oklart hur det står till med den saken nu efter managerbytet) och även Liverpool sägs vara intresserade och redo att utmana om hans signatur.
En flytt till Liverpool hade inneburit att Memphis fick tuffast mögliga konkurrens om platserna med Firmino, Mane och Salah, men Uniteds ärkerival erbjuder både Champions League och löfte om tunga titlar medan Spurs går en mer oviss framtid till mötes och sannolikt inte deltar i CL nästa säsong.

Manchester United då? Vore han ett alternativ för Ole Gunnar Solskjaer. Ja, United har som bekant förtur att köpa honom om han skulle säljas från Lyon eftersom man såg till att skriva in en återköpsklausul i kontraktet då man sålde honom. Något som Lyons sportchef nyligen också bekräftade:
"Memphis är väldigt lycklig i Lyon just nu. Så vi kommer prata om en kontraktsförlängning i slutet av året. Han förtjänar kaptensbindeln precis som alla andra. Vår manager Rudi Garcia kommer snart fatta beslut om det. Det är hans beslut i slutändan. Manchester United har första option när klubbar rapporterar att de vill köpa Memphis" säger Juninho.
Enligt rapporten skulle Memphis kosta omkring £42 miljoner att köpa från Lyon.
Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen