post image

Lista: Fem anfallare istället för Håland

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-31
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Manchester Evening News listar fem om Manchester United kan rikta blickarna mot nu när Erling Braut Håland-affären inte blev av. 

United var mycket intresserade av Erling Braut Håland, det är bekräftat. Men man missade norrmannen, som istället häromdagen blev klar för Borussia Dortmund. Om det berodde på att United vägrade gå med på detaljer i kontraktet eller att spelaren helt enkelt hellre ansåg att Bundesliga var ett bättre steg i karriären låter vi vara osagt, men United måste nu se sig om efter andra alternativ.
Manchester Evening News listar fem potentiella anfallsvärvningar Manchester United nu kan fokusera på.
Timo Werner – RB Leipzig
RB Leipzigs succéman har redan gjort 18 ligamål på bara 17 matcher denna säsong och han länkas med både Manchester United och Liverpool. Och såklart även Bayern München, så som alla stjärnor i Bundesliga gör.
Enligt den tyska tidningen Kicker så har 23-åringens nya kontrakt en utköpsklausul på endast 30 miljoner euro. Stämmer det kan någon klubb (möjligen United) få en riktig världsklass-anfallare till vad som i sammanhanget får ses som ett REA-pris.

Lautaro Martinez - Inter
Inters argentinare har gjort succé med Romelu Lukaku i anfallet under hösten och vintern. 22-åringen har gjort åtta mål i ligan under säsongen och ytterligare fem mål i Champions League. Martinez ägs ha en utköpsklausul på ca £96 miljoner.
Victor Osimhen - Lille
Efter Pepe såldes till Arsenal i somras så köptes Victor Osimhen in och han har fått en flygande start i den franska klubben med tio mål på 18 matcher. Nigerianen är en blixtsnabb anfallare som kan spela över hela anfallslinjen, men Lille köpte honom för bara sex månader sedan och enligt MEN skulle det krävas ett stort bud för att få dem att överväga att sälja spelaren i det här läget.
Myron Boadu - AZ Alkmaar
18-åringen har redan gjort elva mål och sju assist för AZ denna säsong och hans fina form gjorde att han kallades in till det holländska landslaget, där han gjorde mål i sin debut mot Estland.
Enligt MEN har spelaren stor potential och skulle kunna bli en riktig stjärna i Premier League.
Odsonne Edouard
Celtic-anfallaren som är en produkt ur PSG:s akademi, har 12 mål och åtta assist på 17 matcher för sin klubb denna säsong och kan vara nära debut i det franska landslaget efter att han gjort elva mål på bara sex matcher för det franska U21-landslaget.
21-åringen har alla attribut för att lyckas i Premier League, menar Manchester Evening News.
 
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen