post image

Lista: Åtta transfermål och deras prislappar

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-17
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

The Mirror har listat åtta spelare som Ole Gunnar Solskjaer sägs vilja ta till Manchester United och som man ser som långsiktiga värvningar. 

United länkas med mänger av spelare inför det kommande årets transferfönster och det är väl som så att de flesta positioner, kanske alla utom målvakten och högerbacken, behöver förstärkas. Det har under hösten varit anfallskris i United, men sedan Martial återvände från sin långtidsskada så har offensiven med Rashford, Martial och James börjat se väldigt intressant ut.
Även mittfältet har börjat se fint ut med Fred och McTominay och snart återvänder Paul Pogba från skada – även om hans långsiktiga framtid är oviss så blir det en stor boost. Kanske i rollen som 10:a, den som Andreas Pereria och Juan Mata tagit hand om på sistone.

Men oavsett om det börjar se bättre ut så tros Manchester United planera en rad nya värvningar för att bygga laget så som Solskjaer vill att det ska se ut och man har under hösten länkats med många spelare. Enligt Mirror är dessa åtta spelare de man identifierat som rätt virke. Exakt hur man prioriterar dessa framgår inte riktigt av rapporten. Men målet är sannolikt inte att tex köpa in Håland, Wilson och Dembele - det får ses som tre potentiella anfallsmål, där möjligen Håland då toppar listan.
Vilka av dessa spelare vill ni se i United?
Jadon Sancho - £100 miljoner.
Erling Braut Håland - £80 miljoner.
James Maddison - £60 miljoner
Declan Rice - £45 miljoner (enigt vissa rapporter snarare £80 miljoner)
Callum Wilson - £30 miljoner
Moussa Dembele - £40 miljoner
John McGinn - £20 miljoner
Jack Grealish - £40 miljoner.
 
Källa: The Mirror
 

Kommentarer till artikeln

7 KOMMENTARER

 1. Det ryktas enbart spelare som ingen annan toppklubb i Europa ens kollar på. Men det är standard numera – vi får bara skräp. Bortsett från den förstnämnda i listan förstås.

  7
  10
 2. Det finns en video på John McGinn där man inte förstår vart hans plats på planen är, han är överallt. Han Gör “Scholes”-passningar från defensiv position, han för bollen upp i planen som Yaya Toure när han var som bäst, han dribblar som en ytter. Det är så många positiva saker med John McGinn så man blir nästan svimfärdig, förstår inte hur han inte blivit köpt.
  Maddison, “budget-Hazard” är nog annars den som jag helst vill ha. “Budget -Hazard” för han är en ung lite oslipad spelartyp vars spelstil liknar Hazards, dock till ett mycket bättre pris.
  Håland, vill ha/vill inte ha. Hans fars hat emot Manchester United har säkerligen yppats ett par gånger under sin sons uppväxt, kan Erling trolla bort denna negativitet kring Manchester United, så ja visst – KÖP. 99% av alla söner lyssnar på sin far dock och en viss “hat-känsla” finns det nog redan i honom då han är Leeds fan.

  3
  1
 3. Plocka in Haaland och Sancho för att öka konkurensen där uppe
  Förbättra sedan mittfältet med maddison och den som nu passar bäst av declan rice och grealish =) Easy.

  1
  2
 4. Sancho och Maddison och Mc Ginn är inte så dyr men en intressant kille så ev . En super mittback JA tack det vill jag ha och helst Napolis. Sen vore inte Mario M från Juve fel heller om priset är rätt.

  1
  0

Leave a Reply

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen