post image

Lingard: Videon höll på att förstöra min karriär

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-14
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Jesse Lingard berättar om hur den där videon på sociala medier nästan förstörde hans Manchester United-karriär och ber om ursäkt för misstaget. 

Lingard fick i somras skarp kritik då han postade en omåttligt osmaklig video från en semester i Miami, där han var med Rashford och några andra vänner. Lingard visade i videon skrytsamt upp lägenheten/hotellsviten de hade vistats i och det förekom sexistiska inslag och en rad svordomar – ett icke lämpligt agerande för en person i hans position och ett allmänt ocharmigt beteende.
I en intervju med Daily Mail berättar han nu om hur det hela var ett stort misstag och att det fick konsekvenser.
”Det var verkligen ett misstag att posta den. Jag har många unga följare och jag skulle aldrig lägga upp något sånt medvetet. Det var en olycka. Jag menade att skicka den privat till en av mina vänner. Jag var på ett flygplan och väntade på att lyfta och någon från klubben skickade mig ett sms och sa ”ta ned videon.”

"När jag insåg vad jag hade gjort så satte jag hjärtat i halsgropen. Jag kände att "okej nu är jag körd i United. Det här var droppen." Jag fick höra att managern hade blivit vansinnig, men jag var i luften i två timmar och kunde inte göra någonting."
"När jag kom tillbaka så åkte jag in tidigt för att prata med managern och be om ursäkt. Han sa att jag var inne på min sista chans. Han sa att jag var tvungen att skärpa mig och det är vad jag gjort. Det fanns inte en chans att jag skulle låta allt jag har här i klubben tas ifrån mig. Jag har skurit ned på mina sociala medier nu. Man gör vad man måste göra."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen