post image

Lingard om sammanhållningen inom Manchester United

Skriven av: admin
Publicerad 2021-10-07
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Jesse Lingard pratar om sammanhållning inom Manchester United. "Det här är det bästa laget jag spelat i."

En sak har Ole Gunnar Solskjaer lyckats extremt bra med i Manchester United – sammanhållningen och lagbygget. Han har inte lyckats leverera några troféer på snart tre år och han kritiseras för sitt taktiska kunnande (eller bristen på det), men att skapa god stämning i gruppen är något han tycks vara mästerlig på och det är en egenskap som inte ska underskattas. Speciellt inte efter åren med Van Gaal och Mourinho, då rapporter om osämja i omklädningsrummet och klyftor inom laget var vardagsmat i tidningarna.

I en intervju med United Review så pratar Jesse Lingard om stämningen i laget och förutsättningarna att lyckas den här säsongen:

"Alla har bondat väldigt bra. De nya värvningarna har kommit in och stadgat sig direkt. Vi går ut och äter middagar utanför fotbollen, vilket är bra för sammanhållningen och det är bra för att lära känna varandra på ett personligt plan också."

"Det här är ett av de bästa lagen jag spelat i. Anfallet och försvaret i det här laget är bland de bästa som finns. Det handlar bara om att få det att klicka nu. Att göra rätt saker, göra många mål, underhålla fansen och såklart att vinna matcher - det är det huvudsakliga målet. Vi är en av de största klubbarna i världen. När vi förlorar så är vi ett av världens sämsta lag och sedan blir vi världens bästa lag igen (när vi vinner)! Så är det alltid. Så har det varit så länge jag kan minnas här."

"Det är en enorm press när man tar på sig tröjan, men vi vill ha den pressen och vi har varit i svårare situationer förr. Vi är fortfarande i början av vår säsong och vi är nära toppen av tabellen i ligan. Vi har chansen att bevisa oss själva som lag och visa vad vi går för i de kommande matcherna, för det är stora matcher för oss."

Källa: Manutd.com

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Börja spela boll-fan framför fötterna på medspelarna så man rör sig framåt snarare än att tafsa på bollen så lång tid man kan. ”Få det att klicka”? OGS var så rädd att bli fast i ett fack där han ses som en tränare med bara kontringar som taktik, därför har vi övergått till innehav där vi blir stillastående för vi inte kontrollerar spelet som man bör med innehav av boll. Avsluten är sedan extremt dåliga, vilket är chockerande.

    2
    3

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen