post image

Lingard om Jose Mourinhos märkliga FaceTime-samtal

Skriven av: admin
Publicerad 2021-10-14
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Jesse Lingard förklarar att Jose Mourinho brydde sig mycket om spelarna i Manchester United och att han bl.a visade det genom plötsliga FaceTime-samtal. 

Jose Mourinho tenderar att hitta sina favoriter i sina klubbar. Och han tenderar också att hitta hackkycklingar. I Manchester United tex så var Scott McTominay en av portugisens stora personliga favoriter medan Luke Shaw många gånger fick utstå offentlig kritik från sin manager.

Jesse Lingard var en annan spelare som Mourinho gillade och Lingard berättar i en intervju The Players Tribune hur han kunde ringa plötsliga samtal bara för att kolla läget.

"Jag och Jose hade en bra relation generellt måste jag säga. Han var schysst mot mig. Innan jag började drabbas av skador så litade han på mig till viktiga matcher. Vi vann troféer och han gjorde mig till en vinnare. Han lyckades få fram den sidan hos en. Han gillade att ha en personlig connection med sina spelare. Ibland kunde jag få ett random FaceTime-samtal från honom. Från ingenstans, eftersom han bara ville kolla läget."

"Jag brukade tycka att det var så konstigt till en början. Han brukade ringa och fråga typ "Hej Jesse, vad gör du?" Och jag svarade typ "eehm, chillar bara, kollar på TV" följt av en märklig tystnad.. Vad gör du själv?"

"Hahaha, jag tyckte det var lustigt. Och ärligt talat så visade det hur mycket han faktiskt brydde sig om oss."

Källa: Theplayerstribune.com

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen